De manieren om uw identiteit te beschermen

De manieren om uw identiteit te beschermen


Met de steeds groeiende populariteit van het Internet blijkt het risico van mogelijke identiteitsdiefstal meer en meer elke dag. Het Internet is niet de enige mogelijke bron van identiteitsdiefstal, maar, als het kan net zo gemakkelijk optreden van rekeningen in de prullenmand en bij uw lokale bank ATM. identiteitsdiefstal is een situatie die kan eindigen met nachtmerrieachtige resultaten, zoals iemand plaatst je in duizenden en duizenden dollars van schuld toe te schrijven aan de openstelling van een creditcard in uw naam. Enkele eenvoudige tips, echter, kunnen u helpen te voorkomen dat de situatie.

Waakzaamheid

Wees altijd alert mensen om je heen zijn, vooral wanneer u in het openbaar. Dit geldt voor het surfen op het Internet in een overvolle internetcafe of op uw laptop in een drukke Starbucks. Probeer altijd te verbergen uw toetsenbord als u uw wachtwoord op een website, speciaal voor het inloggen op het controleren van uw bankrekening op de website van uw bank. Dit vraagt ook om het invoeren van uw pincode bij een Geldautomaat om te nemen uit geld.

Identiteit diefstal bescherming bedrijven

Als je vooral serieus bent over jezelf te beschermen tegen deze bedreiging, kunt u overwegen een account met een bedrijf zoals Lifelock openstelling. LifeLock, die is gebaseerd uit Arizona, vereist een maandelijkse vergoeding en waarschuwt al zijn klanten van de actie en de eventuele wijzigingen die zijn aangebracht in iemands naam met betrekking tot toepassingen voor credit cards, credit services, verdacht veel grote aankopen op creditcards, autoleningen en hypothecaire leningen. Wanneer wijzigingen zijn aangebracht in de naam van een persoon, het personeel van de vennootschap onmiddellijk roept en in e-mails met de klant.

Shredder

Het kan het zeer gevaarlijk gewoon weggooien rekeningen in een prullenbak, zonder scheuren ze out of Overstekende uit belangrijke persoonlijke gegevens. Een gemakkelijke manier om rond dit probleem is door de aankoop van een standaard papier shredder uit een kantoorboekhandel. Zorg ervoor dat versnipperen alles dat u, zoals bankafschriften, elektriciteitsrekeningen weggooien en opslaan van ontvangstbewijzen.

Chequeboek

Vermijd het dragen van uw schulden rond met u. Is het soms onvermijdelijk om uw schulden uit, maar indien mogelijk, het is gunstig voor het thuis laten. Dit is vanwege het feit dat criminelen gemakkelijk iemands bankrekeningnummer (die aan de onderkant van de cheque is afgedrukt) gebruiken kunnen om de gloednieuwe naspeuringen en deze vervolgens gebruiken.

Wachtwoorden

Het is essentieel te slim bij het selecteren van wachtwoorden voor gevoelige persoonlijke gegevens, zoals e-mailaccounts en online bankrekeningen. Kies een wachtwoord dat kan niet gemakkelijk worden geraden, en probeer het te combineren met een nummer om er nog meer onmogelijk te raden. Wachtwoorden die een minimum van acht tekens zijn vaak voldoende. Ook, probeer om al uw wachtwoorden verschillend van elkaar, en ze vaak veranderen.