De grootte van foto's in een Tumblr thema bewerken

Tumblr is een platform waarmee mensen te delen van een verscheidenheid van inhoud op het Internet. Van foto's naar links naar tekst updates, houden regelmatig contact met contactpersonen via Tumblr. Na het maken van een Tumblr account, kies een thema dat past bij uw stijl. Een van de vele opties met Tumblr is het uploaden van foto's voor het delen. De omvang van de foto's in een Tumblr thema te laten de grootte die u wenst te bewerken.

Instructies

1

Log in op je Tumblr account met uw e-mailadres en wachtwoord.

2

Klik op de koppeling naar uw Tumblrlog in de rechter bovenhoek van het volgende scherm. Klik op "Weergave aanpassen" in de rechter bovenhoek.

3

Bekijk de linker zijbalk met verschillende opties voor het aanpassen van het thema. Selecteer 'HTML bewerken'.

4

Blader door de HTML-code voor het thema en zoek de code binnen de "< BODY >" en < / BODY > "tags.

5

Zoek de code die stelt de grootte van de foto's dat u uploadt--"{PhotoURL - nummer hier}." Instellen hoeveel naar welk nummer u wenst te gebruiken voor de standaardgrootte van de foto.

6

Klik op de "Update Preview" knop in de rechter bovenhoek van de HTML-code.

Tips & waarschuwingen

  • Stel de grootte van een afzonderlijke foto door te linken naar de foto's al geĆ¼pload naar het Internet. Klik op de knop "Foto", klik op de knop "Afbeelding invoegen/bewerken" en voer de rechtstreekse URL van de foto. Stel de afmetingen van de foto in de juiste velden en klik op 'Insert'.