De Centraal beheer-Account voor de groep van toepassingen wijzigen

De Centraal beheer-account voor de groep van toepassingen is een oudere manier voor SQL Server en SharePoint Services om te communiceren. Oudere versies van SQL Server waren in staat om de gegevens voor SharePoint Services met behulp van de account van de groep van toepassingen. SQL Server worden opgeslagen de gegevens en de SharePoint Services biedt een interface voor interoffice scheduling, vergadering, documenten delen en tijd beheer. Als u de account van de groep van de belangrijkste toepassingen uitschakelt, moet u een nieuwe toewijzen.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Alle programma's." Klik op de "SQL Server", en "SQL Server Enterprise Manager" om de configuratie-console te openen.

2

Klik op het plusteken (+) naast het pictogram 'Beveiliging' op het linker paneel. Klik op de knop "Nieuwe Login" in de "Login" sectie. Een venster geopend waarin u een nieuwe gebruikersaccount maken. Typ de accountnaam en het wachtwoord in de tekstvakken. Selecteer "Beveiligingsbeheerders" in de sectie machtigingen en klik op "OK" om de account te maken.

3

Klik op de Windows "Start" knop op uw SharePoint-server opnieuw. Klik op "Systeembeheer" en "Active Directory: gebruikers en Computers."

4

Dubbelklik op de naam van de groep 'Beheerders'. Het venster geopend waarin uw huidige beheerders. Dubbelklik op de account die u in stap 2 hebt gemaakt en klik op 'OK'. De account is nu een deel van de administratie-toepassingsgroep zwembad.