De bouw van een gratis Web-pagina

De bouw van een gratis Web-pagina


Het lijkt alsof iedereen tegenwoordig een website heeft. Veel huren van een ontwikkelaar te bouwen voor hen, maar dat dienst honderden of zelfs duizenden dollars kosten kan. Anderen verkiezen om een bestaande dienst zoals Facebook of WordPress te gebruiken. De trade-off is dat zij controle over hun site, en geen controle over de onderneming die het aan hen hebben beperkt. Als u wilt om uw eigen website te hebben maar niet willen betalen voor het, hebt u sommige goede opties.

Vrij om te bouwen, niet naar Host

Om duidelijk te zijn, zijn er vele manieren u kunt bouwen van een website voor gratis, maar zeer weinig manieren u uw website op het Internet terecht voor gratis kan hosten. Voor dat, zal je bijna altijd nodig om te betalen een webhost. Ze zullen u voorzien van serverruimte, veiligheid, en technische ondersteuning. Soms ze geven je enkele maanden van gratis hosting als een zoetstof om geld te verdienen van uw bedrijf, maar op de lange termijn zul je te betalen voor hun diensten. Kon u uw eigen server, maar dit is niet aan te raden voor mensen die niet over goede IT-vaardigheden beschikken, en stelt het kosten van zijn eigen.

De ouderwetse manier: Dit handmatig doen

Als u fundamentele web ontwikkeling van vaardigheden hebben of zijn bereid om te leren van hen, kon u een webpage bouwen zelf met behulp van alleen een tekst-editor zoals Notepad of TextPad. In feite, is dat wat veel professionele ontwikkelaars gebruiken. Teksteditors verschillen van word processors in die zin dat zij u niet met visuele opties voor opmaak en publiceren functionaliteit afleiden. De meeste van hen kost niets. Kladblok wordt zelfs geleverd als een gratis accessoire met elk exemplaar van Windows.

Als u dit handmatig doen...

Om te schrijven van uw eigen webpagina's, minimaal die u zult moeten leren over HTML en CSS. Deze markup-talen bepalen de opmaak en visuele lay-out van een eenvoudige webpagina en zijn eenvoudig te leren. Zodra u de basisprincipes leren, kunt u meer specifieke onderdelen zo nodig opzoeken. Als u wilt bouwen van een meer geavanceerde website, overwegen kunt u een scripting taal zoals PHP of JavaScript leren. Dit is moeilijker, maar zal de emancipatie van u functionaliteit toevoegen aan uw website. Echter, voor een eenvoudige website deze vaardigheden zijn niet nodig. Als u een webpagina handmatig bouwen, moet u te testen in alle gangbare browsers--met inbegrip van Internet Explorer, Firefox en Chrome--om ervoor te zorgen dat uw pagina's correct zijn weergegeven voor mensen die gebruik maken van deze browsers.

Gebruik maken van een Online Website gebouw dienst

Een aantal bedrijven bieden website bouwer diensten die omgaan met de technische kant van ontwikkeling en laat u zich richten zuiver op het ontwerp en de lay-out. Meestal u zal moeten betalen voor deze soorten van diensten in één vorm of een ander, maar vanaf 2011, sommige van de website bouwers die gratis versies bieden omvatten Weebly, Yola, Wix en Webs Inc. Deze bedrijven ondersteunen zich door de invoering van advertenties op uw site of door het aanbieden van een premium-versie op een maandelijkse kosten. U vindt uw opties beperkter dan als u moest handmatig het bouwen van een website, maar het gemak kan de moeite waard.