De beste USB TV-Tuners voor Vista

De beste USB TV-Tuners voor Vista


U moet niet betalen voor een dure digitale video-opnameapparaat wanneer uw computer kan het werk voor u doen. Computers werden meer video vriendschappelijk met de release van Windows Vista. Vista Home Premium en Ultimate versies zijn van Microsoft Windows Media Center die als een compleet thuisamusement managementsysteem werkt. Bent u klaar om uw favoriete tv-programma's opnemen op een TV-tuner-apparaat. Hier is een overzicht van Vista Windows Media Center gecertificeerd TV-tuners die gemakkelijk via USB-poort van uw computer installeren. Elk kunt bekijken, onderbreken en opnemen van live High Definition TV.

ATI TV Wonder HD 600 USB

Bent u op een begroting, behoort de TV Wonder HD 600 tot de laagst geprijsde USB TV-tuners. De HD 600 heeft ingangen voor zowel RCA- en S-Video, en het zal output video naar MPEG, AVI, DivX, WMV en H.264 video formaten. Als uw computer geen Windows Media Center-software, bevat de ATI TV Wonder de ATI Catalyst Media Center om te registreren en te beheren van uw TV-programma's.

AVerMedia AVerTV Hybrid Volar Max

De AVerTV Hybrid Volar Max door AVerMedia is een USB TV-tuner die zowel S-Video en RCA ingangen accepteert. Volar Max records in een verscheidenheid van video formaten van de Internet-vriendelijke voor gemakkelijk uploaden naar video websites.

Hauppauge WinTV-HVR-1950

De WinTV-HVR-1950 kunt u record live HDTV-uitzendingen of digitale kabel. Het apparaat bevat ook S-Video en RCA Composietvideo-ingangen. De HVR-1950 komt gebundeld met de Ulead DVD MovieFactory software voor DVD's. De HVR-1950 records alleen in de indeling MPEG-2.

Kworld PlusTV HD Hybrid Stick 330

Als u niet nodig hebt van extra video-ingangen en een compact flash-drive formaat apparaat voor uw laptop op de USB-poort willen, overweeg dan het Kworld PlusTV HD Hybrid Stick. Dit apparaat is voorzien van de USB-aansluiting op de ene kant en de coax-kabel ingang op de andere. Kworld bevat ArcSoft TotalMedia software als uw versie van Vista beschikt niet over Windows Media Center.

Adaptec VideOh! DVD Media Center

Op de hogere geprijsde kant, de Adaptec VideOh! TV-tuner voegt functies voor zowel live televisie opname en het vastleggen van video van apparaten, zoals videorecorders en camcorders. Het apparaat heeft alle functies die u van een TV-tuner verwachten zou. De VideOh kunt u kijken, plannen en uw televisie-programma's opnemen, evenals coderen video op volledige resolutie. De Adaptec-model is een goede keuze voor het archiveren van uw oude VHS of Hi8 tapes camcorder. Adaptec omvat ook de populaire bundel van de software van Sonic MyDVD media creƫren.