De beste Software voor een foto Print bedrijf

De beste Software voor een foto Print bedrijf


Een van de eerste investeringen die een foto print ondernemer moet maken is een betrouwbare foto-editing softwarepakket. Het pakket moet passen uw budget én de functionaliteit u moet om uw projecten te voltooien. Bijvoorbeeld, als u foto's op collectibles zoals magneten, kalenders en andere producten die gebruikmaken van afbeeldingen met een lagere resolutie afdrukt, zult u een ander pakket dan een bedrijf dat hoogwaardige reproducties op grote schaal doen voor fotobewerking vereisen. Sommige van de top producten staan hieronder vermeld.

Corel Paint Shop Pro Photo X 2

Corel Paint Shop Pro Photo (versie X 2) is een zeer gewaardeerde programma voor digitale manipulatie van foto's. Het programma biedt de meest elementaire, meest vaak gebruikte functies voor fotobewerking zonder alle toeters-en-bellen die alleen de meest ervaren gebruikers van Photoshop doorgaans gebruikt. Paint Shop Pro Photo is een veel meer betaalbare programma, vooral goed voor de foto print ondernemer die is gewoon beginnen en heeft een beperkt budget. Zoals Adobe Photoshop biedt het product van Corel help-opties voor de beginnende gebruiker en goede organisatie hulpmiddelen voor de verwerking van uw voltooide beelden.

Serif PhotoPlus X 3

De Serif PhotoPlus X 3 is een solide programma voor het bewerken van digitale foto's. PhotoPlus biedt ook een paar van de meer geavanceerde functies in Adobe Photoshop (zie hieronder) aangeboden met een tamelijk eenvoudige gebruikersinterface. Organisatie van de foto is niet zo sterk hier als met de Adobe producten, maar het gebruiksgemak is belangrijk en dit product uitgebreide help voor nieuwe gebruikers biedt.

Adobe Photoshop Elements

De ultieme foto-editing software, biedt Adobe Photoshop Elements de belangrijkste kenmerken van de full-blown Photoshop programma tegen een meer betaalbare prijs voor een klein bedrijf. Het uitgeven hulpmiddelen zijn duidelijke en gemakkelijk toegankelijke terwijl de help gedeelten lopen de nieuwere gebruiker door het gebruik van elke functie, met inbegrip van de oprichting van andere foto producten, zoals kalenders, ansichtkaarten, muismatten en boeken van foto's uit uw afgewerkte foto's. Tools voor het veranderen van de verhoudingen en de DPI van de foto's voor verschillende print en online media zijn ook makkelijk te gebruiken. Foto-Organisatietools zijn ook makkelijk te gebruiken.

Adobe Photoshop Lightroom

Foto afdrukken bedrijven met grotere budgetten en een meer geavanceerde klantenkring die digitale beelden gemanipuleerd op een grootser schaal moeten kunnen vinden dit programma moet het hoger prijskaartje dan de andere vermelde programma's meer dan waard. Met easy-to-use bewerkingsgereedschappen, Geavanceerd beheer van beelden en een keurige eigenschap, de automatische opslag van de oorspronkelijke afbeelding, werkt Photoshop Lightroom op zowel Apple als Windows platformen; geen afzonderlijk programma nodig is.

Adobe Photoshop (volledige versie)

Een gids voor softwareprogramma's voor foto afdrukken bedrijven zou niet compleet zijn zonder een vermelding van de grootvader van alle digitale fotobewerking programma's, Adobe's Photoshop. Anders dan de eerder genoemde elementen en Lightroom producten, de volledige versie van Adobe Photoshop is een noodzakelijke en verstandige investering voor foto print bedrijven gaan na hoge profiel banen en klanten die betrokken zijn bij het tijdschrift publiceren, billboard of professionele portretten. Het is ook een verstandige keuze voor degenen die zal worden van de voltooiing van de projecten op grote schaal en hebben medewerkers die goed-bedreven in de ins en outs van deze geavanceerde en populaire pakket zijn.