De beste PCB Design SoftwareEr zijn talrijke Printed Circuit Board (PCB) ontwerp-programma's beschikbaar op het web. Elk stuk van software heeft een verschillende specialiteit kan, en kiezen van de beste onder hen voor uw doeleinden tijdrovend en frustrerend. Dit artikel biedt de best verkopende en meest populaire PCB software, samen met details over de functies van elk programma. Alle software opgenomen in dit artikel moet worden betaald, hoewel al gratis proefversies.

NI Ultiboard

Nationale instrumenten Ultiboard is PCB ontwerpsoftware bekend om zijn snelheid automatisering en prestaties. Samen met automatisering geeft het programma je ook de optie van handmatige ontwerp voor meer precisie en aanpassing. NI Ultiboard heeft een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface en biedt compatibiliteit met industrie standaard bestandsindelingen. De prijs van de software is afhankelijk van uw land van verblijf. De proefversie, echter, is gratis voor iedereen.

Pulsonix Suite

Pulsonix, gecertificeerde Microsoft Development Partner, heeft de Pulsonix Suite van PCB design tools ontwikkeld. Pulsonix 6, de nieuwste versie vanaf September 2010, biedt ondersteuning voor dual scherm, waardoor u meer schermgebied om mee te werken. Het heeft ook een uniek genoemd "Embedded Views." Ingesloten weergaven kunt u een momentopname maken van een deel van uw ontwerp en geeft u de mogelijkheid om meer details toe te voegen.

CadSoft Eagle

CadSoft Eagle is PCB ontwerpsoftware die meertalige ondersteuning en documentatie biedt. Er zijn twee versies van Eagle software--een vrije versie met beperkte functies, en een volledig functionele betaalde versie met geavanceerde functies. Eagle kan worden gebruikt op Linux, Windows en Mac-platforms. Eagle won onlangs de "Product van het jaar 2010" award van Elektronik magazine onder de categorie Engineering Software.

Cadans OrCAD

Cadans OrCAD staat bekend om haar gemakkelijk schaalbaarheid, waardoor het perfect voor kleine en middelgrote bedrijven klaar voor snelle groei. Het biedt uitstekende front - en back-end integratie tools, waardoor de software zeer flexibel en robuust. Cadans heeft partnerships met verschillende kanaalpartners wereldwijd, zodat ze wereldwijd klantenondersteuning te bieden.