De beste PC Backup-Software in 2009Bij de meeste van het moderne leven opgenomen in digitale vorm, is het creëren van back-ups van uw kostbare gegevensbestanden in crash-naar voren gebogen PC's altijd een goed idee. Software-uitgevers bieden consumenten nu een legioen van producten en diensten die diverse opslagmogelijkheden voor de back-upbestanden geven, met inbegrip van cd's, DVD's, flash drives, externe harde schijven en online backup-diensten. Het is een kwestie van weten welke software is waard. Immers, zoals PC Magazine in 2009, zijn soms de beste dingen in het leven--zoals reservesoftware--daadwerkelijk vrij.

Nero BackItUp & Burn

Australische PC Authority gaf deze back-up software pakket vijf van de zes sterren in September 2009. Vanwege de opkomst van online backup-diensten, hebben traditionele software-uitgevers geprobeerd om rundvlees hun producten door het leveren van zowel de lokale als de online back-up. Dit is precies wat Nero BackItUp & Burn probeert te doen, tegen een prijs goedkoper dan veel online backup-diensten. Je schijf denkbaar (Acronis True Image), bestandssynchronisatie, bestand recovery tools, en een CD- en DVD-ontwerpgereedschap (Nero Express). Haar gratis, 3-maand online reserveruimte is slechts 1 GB. Maar ConsumerSearch.org waarschuwt dat online back-up moet alleen een secundaire bescherming. Nero's totale softwarepakket kost ongeveer $50, vanaf 2010.

Acronis True Image 2009

Acronis is een van de oudere merken biedt traditionele methode backup software. In 2009, PC Authority opgetogen sprak over hoe het letterwoord deed een herziening van de user interface, waardoor het meer beginners-vriendelijk. Achter haar nieuwe look biedt het tal van manieren om de manier waarop u back-up van uw bestanden, zowel de oude als de nieuwe tweak. Afgezien van de gebruikelijke Advanced Encryption Standard bescherming op archieven en kiezen ofwel incrementele of differentiële back-ups, True Image kunnen nu een plug-in installeren waarmee u gebruik Windows of Google Desktop Search utilities in tekst zoekopdrachten voor True Image Backup archieven op Acronis. De pakketprijs vanaf maart 2009 was ongeveer $75, echter met ingang van 2010, het kan worden verworven voor de helft van dat bedrag.

MozyHome gratis

Met deze software en de online reservedienst zegt PC-Tijdschrift, u niet eens nadenken over back-ups maken want MozyHome vrije het rustig op de achtergrond voor u zal doen. Het beste van alles, is het hele pakket volledig gratis, voor maximaal 2 GB online reserveruimte. En als ConsumerSearch.org de rapporten, heeft deze gratis versie van MozyHome eigenlijk alle de aanpasbare functies van haar onbeperkt plan $5.