De beste manieren om het verhogen van een draadloze Router voor buitengebruik

De beste manieren om het verhogen van een draadloze Router voor buitengebruik


Wireless computernetwerken kunnen worden gewijzigd om te werken goed buitenshuis zo goed als binnen. De truc om het verkrijgen van een draadloos netwerk te werken over een groter bereik voor buitengebruik is om de werkelijke netwerk zodanig instellen dat de radio golven bereiken de buitenruimtes die u wilt gebruiken voor Wi-Fi. Ook is het belangrijk om te beveiligen met een wachtwoord een outdoor Wi-Fi netwerk omdat het makkelijker voor ongenode gasten te sluipen.

Verbetering van de kwaliteit van de Hardware

De beste manieren om het verhogen van een draadloze Router voor buitengebruik


Een enkele omni-directionele antenne kan niet veroorzaken een groot draadloos bereik.


Hogere kwaliteit routers kunnen vaak uit te breiden hun Wi-Fi over een groter bereik dan de lagere kwaliteit, begroting routers. De meer moderne de Wi-Fi-standaard, hoe beter. Bijvoorbeeld, "G" standaard draadloze meestal ondersteunt een groter bereik dan de "A" of "B" standaard draadloze en "N" standaard meestal ondersteunt een groter bereik dan "G." Er zijn echter high-powered routers van de vorige generaties, die zijn ontworpen om te verzenden en ontvangen van Wi-Fi over veel langere afstanden dan de typische 120 ft. Wi-Fi-netwerk. Bovendien, kan de computer die verbinding met het Wi-Fi-netwerk maakt ook profiteren van een draadloze kaart upgrade naar een kaart die een superieur antenne heeft. Apparaten met superieure antennes kunnen oprapen van Wi-Fi signalen op plaatsen die andere antennes kunnen niet.

Gebruiken van een RepeaterRouters andere doelen kunnen worden gebruikt als repeaters.


Draadloze routers hebben een beperkt bereik dat kan worden uitgebreid met behulp van een secundaire draadloze router of repeater. U kunt een draadloze repeater aan het netwerk toevoegen of een tweede router omzetten in een repeater door te configureren om te werken als een te geven van het draadloze netwerk een tweede punt van de transmissie/ontvangst. U kunt de positie van de repeater zo dicht mogelijk bij het outdoor-terrein waar u wilt gebruikmaken van draadloos internet. Het proces om te zetten van een router in een repeater verschilt per router model. De repeater zal fungeren als een tweede router, wat betreft bereik is.

Positie in de buurt van vensterGrote glazen ramen zijn Wi-Fi vriendelijk.


Het is ideaal om een draadloze router of repeater in de buurt van zo groot van een venster mogelijk uit te breiden van het netwerk naar de buitenlucht. De materialen die gevonden in de muren hebben de neiging te blokkeren en vervormen van radiogolven terwijl glas en andere materialen venster neiging om laat een sterkere radio signaal via. Vergelijkbaar met hoe elektriciteit met het pad van de minste weerstand werkt, de radiogolven gaan door een raam met relatief gemak.

Een High-Gain-antenne gebruikenHigh-gain antennes gebruiken een signaal dat is meer als een radio-schotel.


U kunt de standaard omni-directionele antenne op een router of repeater met een high-gain-antenne te verlengen van het netwerk Wi-Fi bereik drastisch in één richting swap. Meestal kunt u meer elektriciteit uit te breiden van een radiosignaal kunnen doorsturen, maar routers meestal niet toestaan. De meeste routers is voorzien van omni-directionele antennes die gebruikmaken van alle elektriciteit in de router te zenden signalen in alle richtingen, de sterkte van het signaal gelijkmatig te verdelen. High-gain antennes richten hetzelfde bedrag van de sterkte van het signaal in één richting in plaats van in een gebied. Om het in perspectief, stel je hetzelfde volume van de Wi-Fi bereik in een bol die in een kegel-vorm van de antenne aangepast. Met behulp van meerdere repeaters met high-gain antennes gericht uit windows kunt u de afstand en bereik maximaliseren.