De beste manieren om het stof van een Computer Fan Vent

De beste manieren om het stof van een Computer Fan Vent


Als uw computer slecht presteert en de toren of de zijkant van uw laptop van de computer aan de aanraking heet, is kans goed dat de ventilator en de vent een grondige afstoffen moeten. Afhankelijk van het type computer dat u bezit, afstoffen en schoonmaken van de ventilator en de ventilator kunnen worden benaderd op een aantal manieren.

Perslucht

Een blikje van samengeperste lucht is gemakkelijk de meest handige manier om van een computer vent en ventilator schoon. Het is beschikbaar op kantoor aanbod winkels en meestal niet duur. Zonder ook schurende, verplaatsen zijn korte, gerichte ontploffing van lucht maanden waarde van stof die op de hardware en fan-mechanisme geregeld. Gewoon gericht de lucht direct door de vent werkt, maar het verwijderen van de behuizing op een toren of de achterkant van een laptop voor een meer grondige reiniging zal helpen. Bij het reinigen, de macht en de / uit-schakelaar van de computer moeten worden uitgeschakeld en alle kabels moeten worden losgekoppeld en schoof opzij. Deze methode werkt uitstekend voor zowel desktops en laptops.

Vacuüm

Terwijl de perslucht aanpak wordt algemeen beschouwd als de gemakkelijkste en veiligste manier om schoon vent en fan van een computer, kan een laagspanning, batterij-aangedreven, handbediende vacuüm worden gebruikt in een snuifje. De belangrijkste voorzorgsmaatregel te nemen bij het gebruik van deze methode is om te waken tegen statische elektriciteit overdracht tussen het vacuüm en de computer; aanschaf van een anti-statische armband kan lonend zijn. Het vacuüm moet worden op een lage of middelgrote instellen omdat meer krachtige instellingen kunnen het verjagen van belangrijke onderdelen van de computerhardware. Deze methode werkt efficiënter voor laptopcomputers dan desktopcomputer torens stofzuigen open torens is een zeer gevoelige verwerking.

Microfiber doek en penseel

De microfiber doek en penseel benadering is het best gebruikt op de desktopcomputer torens en is gereserveerd voor zeer gedetailleerde reiniging banen. Afhankelijk van hoe lang een computer is gegaan zonder op te schonen, kan de stof worden aangekoekt op de ventilator en lucht inlaat ventilatieopeningen. Een gepaste afmetingen penseel kunt u bereiken van de hoeken en gaten waar deze taaie stof geregeld, en een microfiber doek kan worden gebruikt om te vegen stof voorzichtig van grote fan blades. Omdat deze aanpak hands-on contact met de hardware van de computer vereist, is een stabiele en zachte hand een must. Alle macht aan de computer moet worden uitgeschakeld.