De beste manieren om het reinigen van een toetsenbord van de Computer

De beste manieren om het reinigen van een toetsenbord van de Computer


Computers naarmate meer centraal in het dagelijkse leven, kun je het toetsenbord die we allemaal gebruiken om te communiceren met deze machines op een walgelijk verschijning. Zelfs als u erin slaagt om te voorkomen dat uw koffie of frisdrank op het toetsenbord te morsen, gewoon dagelijks gebruik kan leiden tot vuil en roet te bouwen op de top van de toetsen en eronder. Er is een gastheer van toetsenbord-schoonmaak methoden, met enkele gebruikt voor Oppervlaktereiniging en anderen voor grondige reiniging.

Doek en borstel

Een eenvoudige doek is vaak de beste manier om een vieze toetsenbord schoon. Een pluisvrije doek af laat geen kleine stukjes van de doek achter in en rond het toetsenbord. Voor het reinigen van de zwaardere, licht temperen de doek, maar zorg ervoor dat de doek is alleen vocht en niet druipend, om te voorkomen beschadiging van het toetsenbord. Het toetsenbord van de computer loskoppelt en krachtig scrub van de toetsen. Als u tussen de sleutels, kan u elke sleutel trek of gebruikt een kleine borstel, zoals een oude tandenborstel. Houd de tandenborstel droog als u van plan bent om het te gebruiken tussen de toetsen.

Alcohol

Reinigen met alcohol is bijna hetzelfde als het reinigen met een doek en borstel, alleen met de toegevoegde reinigingskracht van de alcohol. Met isopropyl alcohol die ten minste 98% alcohol, je kan nat het doek en de borstel, het toevoegen van nog meer reinigingskracht. Zo lang als het toetsenbord losgekoppeld is, zich u niet ongerust maken over het krijgen van alcohol binnen het toetsenbord; het zal verdampen binnen een paar minuten. Alcohol is ook effectief als u de sleutels verwijderen omdat u van de gehele sleutel in alcohol genieten kunt om echt het schoon. Wees ervan bewust dat alcohol weg de symbolen op de toetsen na verloop van tijd dragen mag.

Perslucht en Vacuum

Perslucht is uitstekend op het dwingen van oude vuil en roet uit onder de toetsen. Het kan houden in een hoek van 45 graden aan het toetsenbord, en verplaats het langs de hiaten tussen de sleutels te dwingen het vuil. Ook, houd een vacuüm bijlage boven de sleutels tot het opzuigen van het vuil als het is verdreven, anders zal het gewoon spray overal in de kamer. Een vacuüm tool is ook effectief als u de sleutels verwijderen. Gebruik het vacuüm in combinatie met een borstel te halen al het vuil dat in de hoeken van het toetsenbord kan worden geplakt.

Volledige demontage

Soms, is een eenvoudige reiniging gewoon niet genoeg, zelfs als u alle fysieke toetsen verwijdert en reinig het gehele gebied onder het toetsenbord. Dit is vooral waar als was vloeistof op het toetsenbord. Voor de reiniging van de binnenkant van het toetsenbord, moet u voor toegankelijk op opwaarts met een schroevendraaier. Dit geeft u toegang tot het circuit bord, die u vervolgens met alcohol reinigen kunt. Nooit water gebruiken of iets vochtig uit het water op een Printplaat. Zoekt u schade op de printplaat, die zal verschijnen als een groene of witte pasta op de metalen onderdelen, en krachtig schrobben met een borstel van alcohol doordrenkte.

Schoonmaak Putty

Reiniging van putty is een alternatief voor schrobben of gecomprimeerde lucht en eigenlijk een heleboel vuil kunt opnemen. De stopverf is zo ontworpen dat vuil en stof deeltjes zal vasthouden en loskomen van het toetsenbord. Aangezien de putty geen vaste vorm heeft, is het gemakkelijk om te dwingen de stopverf de scheuren in het toetsenbord, waardoor u een volledige reiniging zonder te wrikken uit een van de sleutels.