De beste manieren om het overzetten van een oude Computer naar een nieuwe

Aankoop van een nieuwe PC kan een goede investering, maar kunnen er bestanden op uw oude PC die u wilt opslaan. Er zijn veel verschillende methoden om uw bestanden met succes van de ene PC naar de andere. Branden van schijven, plaatsen van uw bestanden op online-servers en de aankoop van die een goede back-up harde schijf kan niet alleen kunt gebruiken bij het verplaatsen van uw bestanden maar kan helpen u hen elders opslaan in het geval van computer crasht.

Branden van schijven

Branden van schijven kunnen een aanvaardbare manier om gegevens te verplaatsen van een oudere computer naar een nieuwe, speciaal als u een DVD-brander op uw oude PC hebt en niet van plan over het verplaatsen van veel informatie. Een standaard DVD-R-schijf kan maximaal 4,7 gigabytes aan informatie, dat voorziet in vrij een beetje van de ruimte om te branden bestanden bevatten. Als u alleen een CD-brander hebt, kunt u uw bestanden nog steeds verplaatsen door ze te branden op schijven, maar het duurt veel meer schijven in deze methode, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die u wilt verplaatsen. CD-r's zijn geschikt voor maximaal 700 megabytes te houden. Er zijn 1024 MB in één gigabyte. Dat betekent dat er ten minste 4,069 MB in een DVD-R.

Externe harde schijven

Externe harde schijven zijn een handig hulpmiddel bij het overbrengen van bestanden van een oudere PC naar een nieuwe. Een externe harde schijf is vergelijkbaar met de harde schijf in uw computer, maar u kunt het omhoog vasthaken extern via de USB-poort. Deze manier kunt u bestanden van uw PC op de externe harde schijf en sluit het station op de nieuwe PC en verplaatsing naar de archief weer. Externe harde schijven kunnen komen in een verscheidenheid van verschillende vormen en maten en vrij een beetje van het geheugen kunnen bevatten. Een externe harde schijf kan ook worden gemaakt door middel van een oude computer harde schijf die je kan hebben rondslingeren en de aankoop van een "harde schijf behuizing" om te zetten in. Dit is de beste methode te gebruiken hebt u een heleboel informatie slepen omdat de maximale grootte wordt bepaald door hoeveel je nodig in plaats van de gedefinieerde ruimte op een schijf.

Online-Servers

Online-servers kunnen u uploaden van uw gegevens via een veilige lijn op het Internet waar het wordt opgeslagen totdat u bent klaar om te worden opgehaald. U kunt dan Meld u aan bij uw nieuwe PC en de inhoud te downloaden van dezelfde server. Dit is de beste methode voor degenen die niet willen kopen iets of extra hardware installeren. Er zijn vele verschillende types van online-servers en een eenvoudige Google web search u veel resultaten zal opleveren. Een keuze is het bedrijf Mozy, waarmee u met 2 gigabytes aan opslag gratis wanneer u zich en voor een nominale vergoeding aanmeldt zal u voorzien van meer opslag back-up van uw bestanden online.