De beste manieren om het overbrengen naar een externe harde schijf

Externe harde schijven bieden extra ruimte voor computers, terwijl het geven van u de overdraagbaarheid naar de harde schijf gemakkelijk te verplaatsen naar een andere computer, met de hulp van de schijf vooraf geïnstalleerde plug en play-stuurprogramma's. Terwijl Firewire de meest efficiënte methode is om gegevens naar de externe harde schijf, wellicht het niet de beste optie voor uw installatie.

FireWire en USB 2.0 verbindingen

Maak een Firewire uw eerste keuze als uw harde schijf ondersteunt. FireWire is de beste kabel moet worden gebruikt bij het uploaden en downloaden van gegevens en externe harde schijf. USB 2.0 heeft een hogere potentiële overdrachtsnelheid (480 mbps) dan Firewire (400 mbps), maar de Firewire randen uit USB 2.0 kabels vanwege de manier waarop de twee soorten kabels omgaan met gegevens.

FireWire komt dichter bij de potentiële maximale overdrachtssnelheid, omdat het kan onderhandelen over de overdracht van de gegevens bij de bus van de computer, die gegevens tussen uw externe en interne onderdelen overbrengt. Met USB-aansluitingen, heeft de processor van uw computer bus conflicten afhandelt. De mogelijkheid om te onderhandelen over de conflicten en houden gegevens streaming via een drukke bus laat Firewire rand uit USB-kabels bij het overbrengen van grote batches van bestanden (zie referentie).

Kies een USB 2.0-kabel via Firewire bent u meer bezorgd over compatibiliteit dan een iets tragere verbinding hebt. USB al langer dan Firewire, met USB 2.0 wordt een update, dus meer computers en externe harde schijven zijn waarschijnlijk ondersteuning voor USB 2.0 (zie referentie).

Een Firewire- of USB 2.0-uitbreidingskaart aan uw desktopcomputer toevoegen als noch verbindingstype op uw computer was geïnstalleerd. Installeer uw uitbreidingskaart in een vrije PCI- of AGP-uitbreidingssleuf op het moederbord van uw computer--consult van de computer gebruiker gids of specificatie blad om te zien wat voor soort uitbreidingskaart slots uw computer bevat.