De beste manieren om het oplossen van problemen met Yahoo Messenger 9.0

Yahoo! Messenger is een instant messaging-toepassing waarmee gebruikers kunnen tekst berichten en videoberichten verzenden naar andere gebruikers van Yahoo!. De negende iteratie van dit programma een aantal functies, waaronder uitgebreide toepassingscompatibiliteit en webcam functionaliteit toegevoegd. Als u problemen met Yahoo! Messenger 9 ondervindt, zijn er sommige stappen voor probleemoplossing die u nemen kunt om het oplossen van veelvoorkomende problemen.

Beveiligingsinstellingen controleren

Als u niet kunt aanmelden bij Yahoo! Messenger, moet u wellicht een probleem met uw veiligheidsreeks van Internet. Hebt u een firewall die is ingesteld op het blokkeren van toegang tot alle programma's die niet worden toegevoegd aan een lijst met toegestane of "witte", zal vervolgens u niet zitten kundig toegang tot van het Yahoo! netwerk via de messenger-software. Open uw beveiligingssoftware en de instellingen van uw firewall. Voeg dan de Yahoo! Boodschapper aan voorkomt in de lijst.

Controleer de status van uw Yahoo!-Account.

Als het is al een lange tijd, aangezien u uw Yahoo!-teken in informatie gebruikt hebt, is uw account opgeschort of gedeactiveerd. Controleer de status van uw Yahoo!-account, ga naar de homepage van Yahoo! Mail en uw log-in-referenties gebruikt om in te loggen. Als u ziet een reactivering knop wordt weergegeven wanneer u inloggen op de account, tikken daarop en volg de stappen voor het opnieuw activeren van uw account. Zodra je account geactiveerd is, zal u zitten kundig voor opnieuw aanmelden bij Yahoo! messenger.

Verminderen van de spanning op uw Computer

Als u kunt aanmelden bij Yahoo! Messenger, maar ondervindt problemen met behulp van enkele van de toepassingen of geavanceerde functies, kan uw computer onvoldoende virtueel geheugen hebt uitgevoerd. Vergroten geheugen van uw computer, sluit u overbodige programma's en verminderen de hoeveelheid lusjes/vensters open in uw internetbrowser. Nadat u het geheugen van uw computer hebt verhoogd, sluiten van Yahoo! Messenger opnieuw starten en inloggen.