De beste manieren om het insluiten van een Ustream Chat

Ustream is een webdienst die gebruikers toestaat om Zend levende video van hun personal computer voor een wereldwijd publiek. Niet alleen Ustream biedt een ruimte op haar website om te pronken met je live video, het ook kan gebruikers hun video omroep insluiten en chat fucntionality binnen hun eigen sites via HTML-code. Er zijn tal van verschillende manieren voor het aanpassen van deze HTML-code om de behoeften van de websiteeigenaar van een.

Inzicht in de insluitcode

Zodra u een live uitzending van Ustream hebt gemaakt, kunt u de HTML-chat krijgen gemakkelijk embed-code van uw pagina weergeven en kopiëren in de code van uw website. Deze code is ingesloten in een HTML < iframe >-tag, ervoor te zorgen dat de chat op meerdere Web platforms zichtbaar moet zijn. Er zijn verschillende opties waarmee de gebruikers van de site wijzigen de chatmodule voor hun behoeften te passen binnen de code < iframe >.

Grootte aanpassen

Als u wilt aanpassen van de grootte van de chatbox, vindt u de eigenschappen van het "hoogte" en "width" binnen de < iframe >-codes. U kan worden aangepast met behulp van de standaard grootte, die door de noodzakelijke uitbreiding toe te voegen aan de numerieke grootte in pixels, of met een andere grootte van de eenheid van de CSS. Er is ook gesuggereerd dat u kiest een hoogte van maar liefst 250 pixels en een breedte van maar liefst 175 pixels zodat de chat-elementen nog steeds zichtbaar zijn.

Variabelen aan te passen

Er zijn twee variabelen binnen de < iframe >-codes die kunnen worden gewijzigd om de chat uiterlijk en de functie wijzigen. De eerste is de "scrollen" eigenschap, die gemarkeerd is standaard "nee". Als u wijzigt de waarde van deze eigenschap op 'yes', wordt een schuifbalk toegevoegd binnen uw chatbox wanneer het gesprek begint te overlappen. De andere eigenschap heet "frameborder", en op dezelfde manier als de eigenschappen height en width wordt verhoogd. Deze eigenschap wordt een ruimte rond de gehele chatbox gemaakt als de standaardwaarde van "0" wordt verhoogd.

Andere wijzigingen

Er is één meer aanpasbaar element binnen de < iframe > tags, dat heet "stijl". Dit element wordt CSS style-elementen toegevoegd aan de chatbox positie, kijkt en eventuele andere toepasselijke CSS functies wijzigen. Als u CSS weet, kunt u dit element als u wilt wijzigen hoe de box werkt met de rest van uw site wijzigen.