De beste manieren om het delen van foto's Online

Het kiezen van de beste manier om het delen van foto's op het Internet grotendeels hangt af van hoe u wilt gebruik maken van de foto's en hoe u wilt dat uw vrienden te kunnen gebruiken. Sommige websites kunnen jij en degenen u uitnodigen voor het bewerken van foto's, souvenirs en exemplaren bestellen maken. Social networking sites zijn beperkter, voornamelijk toestaand u om uw foto's voor vrienden te zien.

Websites voor het delen van specifieke foto 's

Websites gewijd aan het delen van foto's de neiging om een heleboel opties. U kunt een URL verzenden vanuit de site voor het delen van uw fotoalbums op de meeste, en uw vrienden hun eigen afdrukken kunnen bestellen. U kunt vaak ook bouwen fotoalbums, vakantie, kaarten en d'r souvenirs via deze sites. Sommigen geven u ook de mogelijkheid om een webpagina maken met uw foto's.

De meeste websites laad niet voor het aanmaken van een account. Flickr kunt u maken en delen van een gratis account en u kunt foto's uploaden naar uw account via uw mobiele apparaat.

Sites zoals Shutterfly en Club foto bieden ook gratis lidmaatschap, en u kunt betalen voor het upgraden van uw account. De upgrade bedraagt meestal meer opslagruimte op uw account.

Andere websites

Sociale websites zoals Facebook en Myspace u toestaan om te uploaden en delen van foto's, maar dat is niet hun belangrijkste doel. U kunt gratis een account aanmaken en zoeken naar vrienden die ook op de sites wellicht. Zodra je een account hebt, u kunt uw foto's uploaden en of u wilt dat uw pagina worden weergegeven door iedereen of enkel uw vrienden kunt instellen.

E-mail

Ook kunt u e-mail foto's te delen. Dit werkt het beste wanneer u alleen een paar foto's om te delen hebt omdat sommige e-mail providers bestandsgrootte limiet. E-mail is een zeer veilige manier om uw foto's delen en is handig voor het selectief weergeven en delen.