De beste manieren om het bewerken van een Document dat wordt verzonden Via E-mail

De beste manieren om het bewerken van een Document dat wordt verzonden Via E-mail


Als u aan een document met een groep collega's, collega's of studenten werkt, kan bewerken worden uitgevoerd in een verscheidenheid van manieren. U kunt gratis webgebaseerde document editing software gebruiken of efficiƫnt gebruik van uw eigen desktop publishing software en economisch samenwerken met anderen.

Google Docs

Google Docs is een voorbeeld van web-gebaseerde editing software. U kunt maken, delen en opslaan van documenten online met anderen. U hoeft te sparen een dossier aan uw desktop, waardevolle geheugen van de harde schijf innemen. Elke gebruiker die u wilt machtigen kunt bewerken of mede-auteur het document samen in real-time. De nadelen aan het gebruik van Google Docs zijn dat u zult moeten maken van een Gmail-account. Het bewerken van uw documenten online overal. Meerdere gebruikers kunnen een document tegelijkertijd bewerken.

Microsoft Web Apps

Microsoft Web Apps biedt web-gebaseerde editing software vergelijkbaar met Google Docs. Het heeft de look en feel van Microsoft Office. Net als Google Docs is de software gratis. Het nadeel van het gebruik van Microsoft Web Apps is dat u zult moeten maken van een Windows Live ID.

Desktop Publishing Software

Gebruik voor het gemak van het bewerken zonder een internetverbinding, desktop publishing software zoals Microsoft Word of Apple's. Na ontvangst van een document in uw e-mailaccount, download u het document naar uw bureaublad. Open het document in uw voorkeur DTP-programma. Als u uw bewerkingen in een document opnemen wilt, zet de "Wijzigingen bijhouden"-functie. Na opslaan en vervolgens het verzenden van uw bewerkingen terug naar uw gewenste lezers, zal hij of zij zitten kundig voor zien uw wijzigingen in een andere kleur.

Tips

Andere vrije editing software omvat: OpenOffice, een product van Oracle, en LibreOffice, een Document Foundation-product dat is beschikbaar in meer dan 30 talen.