De beste manier om overdracht van gegevens

Er zijn een verscheidenheid van manieren om te overdracht van gegevens. Het beste is het meest geschikt voor u. Er zijn talrijke gratis sites die als voor gegevens online host fungeert. Omdat in het algemeen beperkt opslag capaciteit en moetend bestanden uploaden, gebruikmakend van u bent een internetverbinding, dit is enige ideaal als de bestanden die u wilt overbrengen zijn relatief klein. Een gegevensschijf en flash drive zijn andere opties die zou beter zijn als u wilt overbrengen van grotere bestanden.

Instructies

Online opslag

1

Open de site van de online opslag van uw keuze (zie bronnen).

2

Een account maken. De meeste sites hebben een "Sign Up" of "Registration" knop zichtbaar op de hoofdpagina. Voer de gevraagde informatie (zoals gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres). Na registratie is voltooid, zal de meeste sites moet u uw e-mail controleren en valideren van de account.

3

Open de upload manager. Selecteer de bestanden die u wilt uploaden.

Dataschijf

4

Plaats een lege CD/DVD in het schijfstation van de computer. Het autorun-venster wordt geopend. Klik op "Bestanden op schijf branden."

5

Voer een naam voor de schijf (optioneel). Klik op "Next." Een leeg venster wordt geopend.

6

Slepen en neerzetten van de bestanden die u op de schijf in het lege venster wilt. Elk bestand wordt naar de schijf worden gebrand wanneer het bestand wordt toegevoegd.

USB schicht toer

7

Sluit het flashstation aan op een USB-poort op uw computer.

8

Klik op de "Start"-knop in de taakbalk van Windows. Klik op "Computer" ("My Computer" als u Windows XP gebruikt). Dubbelklik op "Verwisselbare schijf [F:]." Een nieuw venster wordt geopend en de inhoud op de USB flash drive (indien aanwezig) wordt weergegeven.

9

Slepen en neerzetten van de bestanden die u op de USB flash drive in het venster wilt.