De beste manier om mijn TV Over mijn Computer

Met programma's als Windows Media Center, die wordt geleverd met Windows 7 en bepaalde versies van Windows Vista en Windows XP, kunt u live televisie streamen via uw computer. Aldus, kunt u kijken naar verschillende programma's in verschillende kamers of zelfs record bepaalde toont op uw computer. Heeft u geen Windows Media Center? Geen probleem. Gratis programma's zoals SesamTV, MediaPortal en, voor de eigenaren van de Mac, Plex Media Center dezelfde fundamentele hardware te gebruiken.

Instructies

1

Sluit uw TV-Tuner op uw computer. Voor Laptops, uw enige reƫle optie is het gebruik van een USB TV-Tuner, maar voor desktops kunt u de USB-tuner of een TV-tunerkaart rechtstreeks in een van de uitbreidingssleuven van uw moederbord.

2

Installeer de stuurprogramma's van de TV-Tuner-kaart op uw computer door het invoegen van de driver disk in optische vaste schijf van uw computer. Na enkele ogenblikken, zal een venster verschijnen met de zeer fundamentele opties. Gewoon Klik op "Install" en volg de eenvoudige aanwijzingen door de software.

3

Steek het ene uiteinde van uw vrije coaxkabel naar de TV-tunerkaart en draai zo nodig. Zodra gedaan, sluit het andere uiteinde van de coaxkabel naar een van de twee gratis uitsteeksels aan de tweeledige kant van de kabelsplitter.

4

Schroef van de kabel naar uw televisie en schroef het in de single-fronten kant van de kabelsplitter.

5

Sluit de andere gratis coaxkabel naar de televisie tijdens het schroeven van het andere uiteinde in de kabelsplitter.

6

Start uw media center-software en volg de eenvoudige instructies te activeren van de televisie feed.

Tips & waarschuwingen

  • Als u onbekend bent met het installeren van uitbreidingskaarten, gebruikt u een USB-gebaseerde TV-Tuner.