De beste manier om het plaatsen van een ventilator van de Computer

De beste manier om het plaatsen van een ventilator van de Computer


Aangezien computerhardware is gegroeid meer geavanceerde, hebben de processen gebruikt voor het maken van computeronderdelen geleid tot meer onderdelen gelegd in kleinere eenheden. Hierdoor vaak de onderdelen voor het genereren van meer warmte kan, en de hitte verzamelen een factor in computer storing. Om te houden van uw hardware op zijn best, moet u aan het verlagen van de temperatuur in uw zaak. Een van de fundamentele methoden om dit te doen is door middel van de plaatsing van de fans van de computer.

Luchtcirculatie

Terwijl sommige van de meer warmte genereren van componenten in uw geval, zoals de CPU en de videokaart de neiging om te komen met hun eigen fans voor het koelen, is dit slechts een gedeeltelijke oplossing voor het probleem van warmte van het systeem. De fans gelegen op deze onderdelen hen zal afkoelen, maar de warmte blijft vergrendeld in uw behuizing, het opvoeden van de algemene temperatuur van het systeem. Deze staande hete lucht circuleert door de behuizing van uw systeem te krijgen is de sleutel tot het verstrekken van goede systeem koeling.

Plaats uw computer fans zodat de lucht in uw geval is voortdurend verplaatsen, in plaats van stil. U zult moeten gaan met een oplossing van de multi ventilator voor de beste resultaten. De algemene vuistregel is het installeren van twee basis koelventilatoren, gevolgd door een extra ventilator per extra warmte genereren element toegevoegd aan het systeem. Een warmte element genereren zou items zoals een tweede videokaart of extra harde schijven.

Plaatsing van de ventilator

Plaats de eerste systeemventilator aan de voorkant van uw toestel. Deze ventilator moet laag in het geval, waarnaar wordt verwezen naar binnen trekken van koele lucht in het systeem worden geplaatst. Plaats uw tweede systeemventilator in de achterzijde van het apparaat voor uit te trekken stijgende verwarmde lucht uit uw zaak.

Andere plaatsingen van de ventilator die hulp in de koeling omvatten de bovenkant van het geval waarin u een uitstroom fan kunt plaatsen. Plaats een ventilator in de zijkant van de eenheid boven de CPU-naar-klap koele lucht van buiten de zaak op de steun van de CPU-ventilator. U kunt ook het plaatsen van een extra instroom-ventilator aan de voorkant van uw zaak waar de harde schijven bevinden te koelen van uw stations en verkleinen de kans op aandrijvingsmislukking.

Ventilator typen

Plaats fans volgens vent maten in uw geval. Openingen komen in 3 maten: 60mm, 80mm en 120mm. De kleinere 60mm openingen zijn vaak dubbele openingen, twee openingen naast elkaar geplaatst voor het gebruik van dubbele 60mm ventilators. Gebruik 80mm fans voor de achterzijde van de zaak, en een 120mm ventilator voor de voorzijde indien mogelijk. Grotere fans de neiging om te zetten in een trager tempo, maar als gevolg van hun oppervlakte, zij meer lucht verplaatsen.

De snelheid van uw ventilator is ook cruciaal voor haar vermogen om te koelen van uw systeem. Kies Casefans die tussen 2500 tot 3000 rpm rouleren. Hoe hoger de rpm, de meer lucht uw ventilator zal bewegen. Maar er een afweging tussen snelheid en lawaai, met snellere fans genereren zowel geluid als trillingen in uw systeem is.