De beste manier om een Computer sneller te maken

De beste manier om een Computer sneller te maken


Een van de meest frustrerende dingen voor iedereen die een computer gebruikt, vooral voor degenen die op hen dagelijks werken, is voor de computer te langzaam werken. Een van de oorzaken van dit mogelijk een virus dat uw computer is geïnfecteerd. Een andere oorzaak, en de meest waarschijnlijke oorzaak, is uw computer vol is. Computers moeten een bepaalde hoeveelheid vrije ruimte op de harde schijf correct uit te voeren. Dit probleem oplossen door het elimineren van de bestanden en programma's die u niet meer nodig.

Instructies

1

Uw antivirussoftware als u wilt verwijderen van virussen of spyware die mogelijk op uw computer worden uitgevoerd.

2

Verwijder alle ongebruikte programma's van uw harde schijf. Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm" en vervolgens "Programma's." Zoeken via de lijst met programma's en alle programma's die u niet gebruikt verwijderen.

3

"Schijfopruiming" op uw computer uitvoeren. Klik op "Start" en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'. Selecteer "Systeembeheer" en klik op "Vrije schijfruimte in beslag." Dit programma laat werken, rekening houdend met die het enige tijd duren kan, afhankelijk van hoe lang het is geweest aangezien u eerder deed het.

4

Defragmenteren uw computer nog meer ruimte vrijmaken. Klik op "Defragmenteren" onder de "Systeembeheer" sectie. Ook kan dit enkele minuten duren.

5

Verwijder alle cookies die automatisch toegevoegd als u surfen op het Internet. Vinden de verwijderen tool onder "Internetopties." Klik op alles wat die u verwijderen wilt, bijvoorbeeld cookies, tijdelijke bestanden en wachtwoorden.

6

Uw besturingssysteem upgraden als uw bestaande besturingssysteem meer dan een paar jaar oud is. Gebruik een nieuwer werkend systeem, vooral als u nieuwe programma's die gebruikmaken van meer geheugen hebt gedownload.

Tips & waarschuwingen

  • Om uw computer op zijn best, Schijfopruiming en Schijfdefragmentatie over één keer per maand worden uitgevoerd. Weren spyware en virussen uw computer door het beschermingsprogramma eenmaal per week of één keer per maand, afhankelijk van hoeveel u uw computer gebruikt.
  • Iedere keer in een tijdje, zal kantoor aanbod winkels bieden u een gratis PC tune-up. Profiteer van dit, aangezien het zal helpen uw computer sneller en ook het verwijderen van eventuele moeilijke virussen die virusbescherming niet kan elimineren.