De beste manier om een CD branden om te spelen in een autoradio

De beste manier om een CD branden om te spelen in een autoradio


Apple's iTunes-software is een van de meest voorkomende media-playing software programma's. Het beste van alles, is het programma beschikbaar als een gratis download voor Mac & Windows. De meeste mensen gebruik van de software te beheren en te luisteren naar hun muziekbibliotheek, maar Tunes is ook een grote CD-brandsoftware. iTunes maakt het gemakkelijk voor je om te zetten uw afspeellijsten in reguliere audio cd's die u naar in uw auto of op een andere CD-speler luisteren kunt.

MP3 of Audio-CD

u kunt iTunes gebruiken om te branden van een MP3-CD of een gewone audio CD. Het verschil is dat de MP3-cd's veel meer muziek houden kunnen; echter zijn niet alle CD-spelers geschikt voor het lezen van hen. MP3-bestanden zijn kleiner dan op een gewone audio CD-bestanden, en u kunt ongeveer 650-675 megabyte waarde van nummers op een MP3-CD. Dat is meer dan 100 nummers, afhankelijk van de grootte van uw MP3-bestanden.

Als u zorgen wilt dat de CD compatibel met alle CD-spelers is, is het beste om te branden van een audio-CD. Een gewone audio CD kan een beetje over de waarde van een uur van muziek, wat zich naar ongeveer 14 tot en met 19 nummers, afhankelijk van de song's lengte vertaalt houden.

CD kunnen maximaal 700 MB of 80 minuten muziek. Het is echter een goede vuistregel te houden sommige ruimte op de schijf vrij als een "buffer" voor vloeiender weergave. De algemeen aanvaarde regel is om te vertrekken van 25 tot 50 MB (10 tot 15 minuten van playbacktijd) ongebruikte ruimte.

Een CD branden

Een nieuwe afspeellijst aanmaken in iTunes. Typ het nummer van de nummers die u wilt volgens of u van een MP3-CD of een audio-CD branden bent. Gebruik de voorgaande richtlijnen om te bepalen hoeveel muziek die u op uw CD past. Zodra uw afspeellijst voltooid is, klikt u op de "Burn CD" knop in de rechterbenedenhoek. Een pop-venster zal u vragen of wilt u een audio-cd, een MP3-disc of een gegevensschijf branden. Gegevensschijven zijn leesbaar zijn alleen op uw PC, zodat u wilt kiezen van audio-cd of MP3-disc afhankelijk van of uw autostereo-installatie MP3-disks ondersteunt. Nadat u uw schijftype hebt gekozen, alles wat je hoeft te doen is plaatst u een lege CD-R-schijf en klik op "Burn", en iTunes behandelt de rest. In het geval dat u te veel nummers in uw afspeellijst hebt, zal iTunes automatisch gesplitst in meerdere cd's voor u.