De beste gratis Internet browsen beveiligingssoftware

De beste gratis Internet browsen beveiligingssoftware


Computergebruik zonder zekerheidstelling software, wordt een risico voor de gebruiker, evenals de risico's gemaakt die de veiligheid van anderen. Zelfs de daad simpelweg bezoeken van een geïnfecteerde site is genoeg om het infecteren van de computer van een gebruiker deze dagen. Vandaar, duizenden softwarebedrijven hebben gemaakt en bieden aan de markt-beveiligingssoftware die een gebruiker tijdens het browsen het Internet beschermt. Veel van het kost geld, maar sommige van de beste opties zijn gratis. Gebruikers kunnen downloaden van deze gratis security software suites en insalleren. De beveiligingssoftware zal vervolgens controleren surfen op het Web, e-mail, instant messaging en andere taken voor verdachte activiteiten. Het Web is schering en inslag met dergelijke verdachte activiteit, en een onbeveiligde PC binnen seconden worden aangesloten op het Internet kan worden besmet.

Avast! Antivirus

Avast! Antivirus vanuit AWIL Software in Praag is een van de meest populaire beveiligingsprogramma's in de wereld, met meer dan 100 miljoen gebruikers. U kunt een gratis proefversie van het programma downloaden en de licentie voor dat proces voor onbepaalde tijd te verlengen. Avast installeert een anti-spyware "schild", alsmede de schilden voor e-mail, instant messaging en Web het doorbladeren. In augustus 2009, Avast! een "Advanced +" rating door Antivirus Comparatives gekregen.

Firefox Browser

Een belangrijk onderdeel van de internetbeveiliging is een Web browser waarin eventuele gaten in de beveiliging door middel van welke schadelijke software niet toegang uw computer tot kunt. Een toonaangevende, veilige browser, Firefox is gratis en heeft een aantal van de beste Browserbeveiliging in de wereld, want het is open source. Dat betekent dat iedereen kan zien hoe Firefox werkt en inspecteren voor beveiligingsfouten. Wanneer dergelijke gebreken zijn de ontwikkelaars, Mozilla, gevonden patch snel de gaten verder om aanvallen te voorkomen. Firefox geeft u ook hulpmiddelen om te bepalen wie en wat ziet uw persoonlijke gegevens, en een privé het doorbladeren wijze waarmee gebruikers om te gaan undercover op het Internet en niet laten een enkele bladeren fingerprint waar ze naartoe gaan.

Avira AntiVir Personal

Avira Persoonlijke AntiVir is dat een andere volledig gratis Internet zekerheidstelling programma welk een vijf-sterren rating van CNET.com heeft featured. Het beschermt tegen virussen en spyware. Het is een van de hoogste detectie-tarieven in de wereld en haar scans kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Avira ook pop-up reclame te dekken van de kosten van de vrije software.