De beste algemene Antivirus Software

Antivirusprogramma's beschermen computers tegen virussen, wormen en andere kwaadaardige programma's en bestanden. Tests uitgevoerd door de PC Antivirus Reviews website gevonden VIPRE Antivirus + Antispyware, Antivirus BitDefender en Kaspersky Anti-Virus worden de meest effectieve antivirus programma's op de markt, met ingang van 2010. De programma's ook beschermen tegen spyware en zijn effectief in het verwijderen van de bedreigingen gevonden tijdens het surfen op het Web.

VIPRE Antivirus + Antispyware

De website van PC Antivirus Reviews gevonden dat dit gevonden dit programma als "onder de best presterende software in elke test liepen we." ViIPRE is licht op middelen, wat betekent dat het niet zal vertragen de computerprestaties van de. Ook heeft sterke antivirus en antispyware-bescherming en biedt uitstekende ondersteuning zonder extra kosten, PC Antivirus Reviews opgemerkt. Het programma scant computers detecteren en verwijderen van virussen en ook biedt real-time bescherming, wat betekent dat het scant het Web voor schadelijke bestanden en programma's wanneer de computer is verbonden met het internet. Op annuleerteken tevens speurder, virussen, wormen en Trojaanse paarden, schadelijke programma's die beweren te zijn gunstig degenen, die nog niet zijn vastgesteld als een bedreiging. Dit wordt bereikt door de gedragsanalyse van potentieel schadelijke websites en programma's. Het verwijderd 93 procent van de bedreigingen die gedetecteerd tijdens het surfen. PC Antivirus Reviews merkt ook op dat het programma eenvoudig is te installeren en een intuïtieve gebruikersinterface heeft. VIPRE heeft het extra voordeel van bescherming tegen spyware, die geld en systeembronnen kunt opslaan. Met ingang van 2010 verkoopt VIPRE voor $29.95

BitDefender Antivirus 2010

BitDefender Antivirus 2010 is een "goed-rond gemaakte, krachtige antivirus software voor elke PC," volgens PC Antivirus Beoordelingen. De website vond het programma te weinig systeembronnen en prees de interface, die kan worden aangepast voor beginner, intermediaire en deskundige gebruikers. Het programma biedt een uitstekende real-time bescherming, opsporen van 90 procent van de bedreigingen in tests uitgevoerd door PC Antivirus Beoordelingen. Het blokkeert schadelijke bestanden en programma's onmiddellijk. Ook scant e-mails en expresberichten en beschermt tegen spyware. Echter, terwijl de programma's spywarebescherming was "aanvaardbaar", deze functie kan worden verbeterd, volgens PC Antivirus Beoordelingen. De website heeft ook opgemerkt dat, terwijl het ongeveer 20 procent van de virussen bij de installatie gedetecteerd, de resterende malware werd ontdekt tijdens een handmatige scan. Met ingang van 2010 verkoopt het programma voor $24.95.

Kaspersky Anti-Virus 2010

PC Antivirus Reviews merkt op dat Kaspersky "blijft jaar na jaar produceren een van de beste antivirus softwareopties op de markt vandaag." Het programma beschermt tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden, spyware en andere kwaadaardige programma's. Het 92 procent van real-time dreigingen in proeven die door de website, uitgevoerd met verdachte bestanden in quarantaine worden gehouden onmiddellijk geblokkeerd. Het verwijderd 90 procent van de vooraf geïnstalleerde malware tijdens een handmatige scan. Het programma verwijderd tijdens tests uitgevoerd door PC Antivirus beoordelingen, 100% van spyware en reclame software. De website constateert echter dat de programmafunctie anti-phishing verbeterd kan worden. (Phishing is een "frauduleuze geprobeerd, meestal via e-mail, te stelen uw persoonlijke gegevens,", de PshishTank website toelichting.) Met ingang van 2010 verkoopt het programma voor $39.95.