CRM Vs. Sharepoint

In de wereld van het bedrijfsleven, kunt uitvoering van de juiste software-programma's maken een groot verschil op het niveau van succes die u kunnen bereiken. Zowel Microsoft Sharepoint en Microsoft Dynamic CRM zijn programma's die bedrijven gebruiken om interne processen te verwerken. Deze producten bieden een aantal van dezelfde voordelen, maar komen met verschillende functies.

SharePoint Basics

Het basisidee achter Microsoft SharePoint is dat het maakt het mogelijk om informatie te delen met andere mensen in uw bedrijf. Met SharePoint, kunnen gebruikers maken, websites en toepassingen die het mogelijk maken voor gebruikers op verschillende gebieden toegang te krijgen tot belangrijke bedrijfsgegevens. In sommige gevallen, kunnen de sites en toepassingen worden ondergebracht op interne servers terwijl andere SharePoint-toepassingen kunnen worden gebruikt met behulp van de servers van de wolk die zijn geïntegreerd met Microsoft.

Microsoft Dynamic CRM

Microsoft Dynamic CRM is een programma dat is ontworpen om u te helpen met het beheer van klantrelaties. Het is een databaseprogramma dat functionaliteit voor uw verkoopstaf, uw medewerkers van de klantenservice en andere professionals in uw organisatie biedt. Dit maakt het bijhouden van de gegevens van de klant veel gemakkelijker en het integreert met andere aspecten van uw bedrijf. Zij sporen in wezen een klant alles uit de buurt van het vooruitzicht fase door middel van een tevreden klant en kopen weer in de toekomst.

Samenwerking

Beide van deze tools maken het mogelijk om samen te werken met andere mensen in het bedrijf. Met SharePoint, kon u potentieel op elk document dat u wilt samenwerken. Bijvoorbeeld, wanneer u werkbladen, grafieken of andere documenten worden ge├╝pload naar een SharePoint-toepassing, kunnen ze worden gezien en bewerkt door andere mensen in het bedrijf. Met CRM, kunnen andere werknemers klant bestanden bewerken en bijwerken van hen te helpen met het bijhouden van wijzigingen in de status van de klanten.

Overwegingen

Hoewel beide oplossingen het mogelijk voor u om samen te werken met andere personen maken, is een mogelijk geschikter dan de andere, afhankelijk van uw zakelijke behoeften. Bijvoorbeeld, kan het creatieve team of het team van de boekhouding in uw afdeling profiteren meer SharePoint zoals het mogelijk maakt delen van complexe documenten. Een sales personeel, marketing afdeling en orderinvoer, dynamische Microsoft CRM worden de geschiktere keuze. Het maakt het mogelijk voor u om uw marketing inspanningen te centraliseren en te voorkomen dat werk dupliceren.