Creatieve Kindle toepassingen

Creatieve Kindle toepassingen


Slimme telefoons en tabletten zijn elektronische Swiss Army messen, doen een beetje van alles in een relatief klein pakket. Als e-lezers variëren ze van redelijk tot bevredigend, hoewel weinigen zo populair en makkelijk te gebruiken als een Kindle of vergelijkbare standalone e-lezers zijn. Ontsteekt niet zo veelzijdig als een volwaardige tablet, maar ze kunnen veel meer dan alleen het lezen van boeken. Blogs, gebruikersgroepen en Amazon's Kindle gebruikersforums zijn gevuld met ongewone en creatieve toepassingen voor het apparaat.

Garantie-informatie

Een van de wrede ironie van retail is dat veel producten garanties van één of twee jaar hebben, maar winkels aandringen bij het zien van een aankoopbon, die vaak aan onleesbaarheid na één of twee maanden heeft verschoten. Wanneer u een item met een lange garantie koopt, de garantiekaart en uw kassabon scannen en opslaan als een Word-document of PDF-bestand. Deze overbrengen naar uw Kindle, en u hebt altijd uw garantie-informatie wanneer u het nodig hebt. Een gratis programma genaamd Calibre zal het formaat van de documenten voor gebruik op je aansteekt, en ook uw documenten voor u beheert.

Documentatie

Uw Kindle is ook een handige manier om de handleidingen voor al uw elektronica-gizmo's bij te houden. De meeste handleidingen kunnen worden gedownload van de website van de fabrikant als PDF-bestanden, of u kunt uw eigen scannen. Overbrengen naar je aansteekt of Kindle Fire, en u hebt altijd de handleidingen bij uw vingertoppen. De PDF-handleidingen zullen nog nuttiger dan de papieren originelen, want u zal zitten kundig voor de zoekfunctie gebruiken in plaats van het wegknippen van pagina's. U zult ook mogelijk om te zoomen pagina's om te lezen de kleine lettertjes, of krijgen een betere kijk op de diagrammen.

Proeflezen

Als u op een school-papier, presentatie, artikel, brief of ander document werkt, kunt u uw Kindle om te helpen met het proeflezen. Kopieert het document naar uw Kindle, gebruik dan de text-to-speech functie om het terug naar jezelf hardop lezen. Horen van uw woorden gemakkelijker te herkennen grammaticafouten, onhandige frasering en andere fouten.

Hobby 's

Hebt u een serieuze hobby, kan uw Kindle waarschijnlijk helpen. Bijvoorbeeld, als u brei, haak of needlepoint u kunt houden van al uw patronen op de aansteekt en hebben ze met u overal mee naartoe. Verzamelaars of antieke-jagers kunnen houden informatiegids op de aansteekt en hebben ze op beurzen en veilingen te helpen artikelen identificeren en meten van hun waarde. Hebt u een grote collectie van boeken, muziek, films of andere items, kunt houden een hoofdlijst van uw collectie op de Kindle u voorkomen dat dubbele aankopen.