Counter Strike 1.3 Tips & bedrog

Counter Strike 1.3 Tips & bedrog


Counter Strike 1.3 is een wijziging van de "Half Life". Dit spel is een tactische first person shooter die u online kunt spelen en is gebaseerd op terroristen versus teller terroristen. Counter Strike 1.3 heeft veel cheats en trucs beschikbaar die u met uw doelstelling helpen kunnen. Voordat u een cheat code invoeren kunt, moet u leiden tot de consolevenster en voer de code sv_cheats 1. Hierdoor zal het bedrog te werken.

Wapens

Wapens in dit spel variƫren van kleine kant wapens aan aanval geweren. Het wapen bedrog onmiddellijk toegang geeft tot alle van de wapens in het spel. Druk op de "~" toets te leiden tot de consolevenster en typ vervolgens in het woord "geven" gevolgd door de code voor het wapen u wilt.

Voor kant wapens type in "weapon_deagle" voor een Desert Eagle, "weapon_glock" voor een Glock, de "weapon_elite" voor een teller terroristische pistool, de "weapon_fiveseven" voor de zwakste pistool, "weapon_glock18" voor een terrorist pistool of "weapon_p228" voor een ronde 13 pistool.

Voer voor zwaardere wapens "weapon_m249" voor een zware mitrailleur, "weapon_tmp" voor een zwijgen submachine gun, "weapon_m4a1" voor een zwijgen geweer, "weapon_awp" voor een magnum sniper rifle, "weapon_p90" voor een P90, "weapon_scout" voor de zwakste sniper rifle, "weapon_ak47" voor de terrorist van standaard geweer, "weapon_aug" voor een bullpup geweer, "weapon_famas" voor een Clarion 5,56 , "weapon_g3sg1" voor een D3AU, "weapon_galil" voor een IDF Defender, "weapon_m3super90" voor een pump shotgun, "weapon_mac10" voor een zwakke submachine pistool, de "weapon_mp5" voor een submachine pistool, de "weapon_sg550" voor een Krieg 550 of "weapon_sg552" voor een Krieg 552.

Tekencodes

Counter Strike 1.3 heeft een paar bedrog die met de speler het karakter werken door bepaalde statistieken frequentierespons of door het teken onoverwinnelijk. Tijdens het spel leiden tot de consolevenster en typ het woord "god". Dit zal je personage onoverwinnelijk maken. Aanbrengen van het teken zich sneller bewegen, Typ in "cl_forwardspeed" en typ een getal tussen 0 en 999. De code "cl_backwardspeed" met een aantal aan het eind zal veranderen de achteruit snelheid. De code "cl_sidespeed" en een nummer zal de kant beschietingen van snelheid veranderen.

Gameplay Tips

Veel van de tactieken en trucs in dit spel praktijk en werken niet alle van de tijd. Een tip te bewapenen zich sneller na het gooien van een granaat is om druk op "Q" na het gooien van het. Hierdoor wordt het karakter te trekken uit het primaire wapen onmiddellijk. Te gooien van een granaat zoveel mogelijk, lopen richting van het doel en gooien op hetzelfde moment. Wanneer u wordt aangevallen door een onzichtbare vijand die een goede defensieve zet is om te springen, omdat het zal moeilijk worden voor de aanvaller om u te houden in zijn vizier.