Cool manieren om het uiterlijk van uw Computer wijzigenEen computer kan hierbij een nuttig instrument, maar het is niet altijd het mooiste stuk van home decor. Maar er zijn veel dingen die je doen kunt om het veranderen van het uiterlijk van uw computer. Sommige van de methoden van de wijziging vereist een goed begrip van de anatomie van computers, maar een paar die je kunt doen zonder te raken de gevoelige binnenkant van de behuizing van uw computer.

Wijzigen van uw bureaublad

Het bureaublad is het deel van de computer waar u de meeste van uw focus centreren. De eenvoudige afbeeldingen en kleurenschema's die worden standaard geleverd met uw computer kunnen krijgen vrij saai na een tijdje. U kunt sommige van uw eigen foto's te personaliseren van de achtergrond door te openen van de afbeeldingenmap, rechts op de afbeelding te klikken en de "Instellen als bureaubladachtergrond"-optie te selecteren. U kunt ook het uiterlijk van uw Vensters van het programma (zoals uw documenten scherm of internetbrowser) wijzigen door rechts te klikken op het bureaublad en selecteren van de optie "Aan persoonlijke voorkeur aanpassen".

Bouwen van uw eigen zaak

Hoewel er sommige belangrijke aspecten van uw zaak moet u ongewijzigd te laten, nog je veel materiaal om mee te werken. U kunt een aangepaste computer zaak door het smeden van een nieuwe glasvezel een van kras (het nog moet hebben van een gebruiksvoorwerp en een achterplaat met alle de juiste plug-ins voor het aandrijven van de computer). U kunt allerlei interessante vormen voor uw zaak met behulp van een glasvezel molding kit. Rekening houden met de grootte van uw huidige computer zaak, hoewel, of u mei niet zitten kundig voor alle onderdelen passen in een nieuwe.

Aanpassen van uw huidige zaak

Bent u niet in staat om te bouwen van een aangepaste computer zaak, bent u altijd kunnen wijzigen uw huidige. Boren van kleine gaatjes in de zijkant van uw zaak kunt een interessant effect maken als u sommige LED (licht-weglaten diode) verlichting achter de gaten installeert. Dit creëert een aantrekkelijke ster veld effect. Ook kunt u toevoegingen aan uw zaak en uw beeldscherm. Bijvoorbeeld, u kan vinden het interessant glanzende kerstballen toevoegen aan de buitenkant van de computeronderdelen van uw met behulp van hete lijm (echter niet dekken de monitor of een willekeurige knop).

Verf

Een verse laag verf kan echt veranderen het uiterlijk van uw saaie computer. Het veiligst om te schilderen is uw verwijderbare zaak behuizing. Een beetje verf op de verkeerde plaats kan ruïneren de meer delicate onderdelen van uw computer, zoals de muis of het toetsenbord, dus voorzichtigheid nemen bij het kiezen van wat om te schilderen. Het geval, echter, heeft veel ruimte voor u om te schilderen en bedekken de delicate secties is relatief eenvoudig. Ontkoppel de computer van alle de snoeren en verwijder voorzichtig de binnenkant onderdelen. Leg het geval op een vlakke, schone ondergrond, cover alles wat die je niet wilt schilderen met plakband en spray verf het. U kunt stencils maken eventuele gevolgen voor het geval dat u kunt wensen.