Contactgegevens van GameHouse

Contactgegevens van GameHouse


GameHouse releases goedkope computerspelletjes voor zowel Windows als Macintosh, variƫrend van match games zoals Jewel Quest tot verborgen objecten spelletjes zoals de Amazing Adventures-serie. GameHouse biedt meerdere kanalen om contact op met het ondersteuningsteam om betalingen en technische problemen met de wedstrijden te bespreken.

Instructies

1

Bel de klantenservice op 866-831-5895 voor alle vraagstukken in verband met facturering, problemen met een wachtwoord of account, abonnementen of technische problemen. Het tech-support team is beschikbaar via telefoon van 6u tot 18.00 (PST) maandag t / m vrijdag, en 7:30 uur tot 17 uur (PST) zaterdag en zondag.

2

Chat online met een medewerker van de steun via de functie "Chatten met een Support Assistant". Geef uw voornaam en achternaam en e-mailadres om te beginnen een chat. De chat de treindienst voert van 6u tot 2 uur (PST) maandag tot en met vrijdag en 7 uur 's morgens tot 2 uur (PST) zaterdag en zondag.

3

E-mail uw vraag naar GameHouse via het formulier "Een vraag stellen" op haar website. Ook uw e-mailadres, uw reden voor het contact met het supportteam, en specifieke informatie over het spel, uw besturingssysteem en internetbrowser. Documenten bijvoegen indien van toepassing voor uw probleem. E-mail is ideaal als u uw vraag stellen kunt terwijl het supportteam beschikbaar is.