Connection Refused op IE & Google Chrome

Google Chrome is een webbrowser die snel en eenvoudig; het wordt beschouwd als een minimalistische browser. Het kenmerkt ook een veilige en stabiele surfen op het Web. Chrome lijkt om een aantal van de instellingen van de computer Internet-opties, die zijn aangepast met behulp van Internet Explorer. Dus wanneer een instelling verkeerd in IE is, zowel IE als Chrome werken niet en wordt de verbinding geweigerd.

Probleemoplossing

Begin met het controleren van de Internet-verbinding via een andere webbrowser zoals Firefox. Als dit niet werkt, controleert u de netwerkverbindingen van de kabels en de kabels zelf. Vraag jezelf af of het probleem na een programma-installatie of software-update begonnen. Overweeg het verwijderen van de nieuwe software en de controle om te zien als het veroorzaakt het probleem IE en Chrome. Beide browsers verwijderen en opnieuw installeren van de software om te herstellen van corrupte instellingen.

Instellen van de Rewrite

Sommige programma's, met inbegrip van virussen en malware programma's, herschrijven de optie Internet-instellingen. De belangrijkste instelling die geldt voor IE en Chrome in deze situatie is het "gebruik een proxyserver voor het LAN..." Tenzij instellen naar behoren deze instelling zal IE en Chrome toegang tot het Internet blokkeren. De snelste manier om het oplossen van deze zaak is het openen van de IE-hulpprogramma's op de menubalk. Kijk onder Internet-opties in het tabblad verbindingen om te vinden de optie LAN-instellingen. Kies 'Automatisch detecteren' in de lijst om internettoegang te krijgen.

Standaardinstellingen herstellen

Af en toe herschrijven programma's meerdere instellingen in de Internet-opties. Deze programma's omvatten virussen, adware, malware en add-ons. De instellingen wijzigen messes up van zowel de IE en Chrome verbinding met het Internet. Kijk onder de optie van de IE-Tools voor het vermogen om te herstellen van alle instellingen op standaard. Controleer de verbinding na het opnieuw opstarten van de browser.

Geblokkeerd

In September 2011, Microsoft Security Essentials gericht Google Chrome als malware en begon met het verwijderen van het programma tot een update is verzonden door Microsoft. Firewalls, anti-virus en zekerheidstelling software internetbrowsers kunt blokkeren. Norton en McAfee kan verbindingsproblemen veroorzaken als de programma's niet automatisch een uitzondering voor IE en Chrome schrijven. Schakel de beveiligingsprogramma's en testen van de Internet-verbindingen. Als het probleem wordt veroorzaakt door een beveiligingsprogramma, start door het bijwerken van elk programma en maak een uitzondering voor de firewall-onderdeel van het programma.