Computerproducten voor blinden

Aanpassing aan blind kan een uitdaging, en leren hoe te gebruiken van een computer is slechts één meer hindernis voor blinden te overwinnen. Gelukkig vindt u vele computerproducten ontworpen om te helpen blinden deze uitdagingen en van een geautomatiseerd systeem ten volle te benutten. Producten zoals Braille beeldschermeenheden, brailleprinters en spraakhulpmiddelen toegang maken de taak van het gebruik van een computer eenvoudiger voor blinde mensen.

Vernieuwbare Braille wordt weergegeven

Braille, de schriftelijke taal die wordt gebruikt door vele blinden, bestaat uit een patroon van verhoogde bultjes die een persoon "lezen kan" met behulp van haar vingers. De nationale federatie van de Blind biedt een schat aan informatie op waar Braille wordt onderwezen, hoe Word ik een leraar en andere kwesties. Vernieuwbare Braille toont werk door het verhogen van een reeks van kunststof pompen op een apart toetsenbord dat een blinde persoon te "lezen" van het display. Een online video van het apparaat in gebruik bij accessites.org kan ziende mensen een idee geven van hoe het werkt.

Braille Embosser

Een normale computer printer is van geen nut voor een blinde persoon, maar Braille embossers werken op dezelfde manier een printer door het repliceren van doet de aanwijzingen op het scherm beeld op een fysieke materiaal. Braille embossers maken Braille hobbels, meestal op dikke, stevige papier in plaats van de standaard printerpapier, zodat een blinde persoon "" de afbeelding lezen kan.

Toespraak toegang

Toespraak toegang is een standaard tool die wordt geleverd met de meeste computers die hiermee blind of visueel uitgedaagd mensen spraakopdrachten gebruiken om bestanden en programma's te selecteren en in te voeren opdrachten. Gebruikers kunnen tekst invoegen, afbeeldingen tekenen en voert u een andere taak die mensen slechtzienden kan doen met een toetsenbord of een muis. De computer moet een microfoon en luidsprekers voor de gebruiker. Windows maakt gebruik van de Wizard Toegankelijkheid voor het aanpassen van de interface voor blinde mensen, terwijl Mac de functie universele toegang gebruikt.