Computer UPS voordelen

Computer UPS voordelen


Een Uninterruptable Power Supply of UPS, kunt opslaan het leven van uw PC, alsook uur werk moet hoofdkrachtbron worden verstoord. In tegenstelling tot de gemeenschappelijke spanningsbeveiliging bevat een UPS ook een batterij die kan een computer voor een korte tijd, de macht die een PC goed worden afgesloten.

Definitie

Voor computers is een UPS een reservebatterij apparaat waarmee een PC te bedienen voor een periode na hoofdkrachtbron is gestopt. Een UPS kan ook de ordelijke afsluiten van geopende toepassingen, vermindering van de kans op het verlies van een belangrijk document in Mid bewerken of dat niet-opgeslagen gegevens verloren gaan. Bovendien, een UPS "voorwaarden" de elektriciteit die stroomt in een computer, het vermijden van mogelijke hardware schade door stroompieken of pieken als de belangrijkste macht als resultaat gegeven.

Operatie

Een UPS wordt gehandhaafd tussen de voeding van een PC, die is aangesloten op de belangrijkste energiebron en de computer. De typische UPS bevat een spanningsbeveiliging, een acculader voor de lood-zuur accu, en een DC to AC inverter. De UPS controleert de inkomende stroom van elektriciteit. Moet het een daling in elektriciteit herkent, zal de UPS overnemen, converteren van zijn lading van DC naar AC en macht voor de PC voorziet in ongeveer 15 minuten.

Alternatieven

Hoewel een UPS een bevat, volstaat een spanningsbeveiliging alleen niet om een PC of haar gegevens en projecten te beschermen wanneer de hoofdkrachtbron uitvalt. Een spanningsbeveiliging zal een PC beschermen tegen blikseminslag of spanningspieken die kunnen bak van een PC circuits. Een UPS en een spanningsbeveiliging dragen beide Jules waarderingen, met vermelding van hun vermogen om te absorberen een elektronische surge of schok. In het algemeen, computers kunnen absorberen 250 volt zonder schade.

Typen

Er zijn drie basistypen van UPS: offline stand-by, online en interactieve lijn. Een off line standby-UPS is efficiƫnt en goedkoper, net als een spanningsbeveiliging gedragen totdat hoofdkrachtbron gebroken is. Weinig of geen lijn van airconditioning is voorzien. Bovendien is de batterij back-up vaak geopend op elektriciteit schommelingen. Een online UPS voorwaarden de elektriciteit die stroomt van de accu en in tegenstelling tot stand-by (die heeft een 4 milliseconde 10 milliseconden breken), er is geen kloof tussen stroomstoring en UPS start-up. Een lijn interactieve UPS is middenweg tussen de vorige keuzen.

Selectie

Een UPS draagt een VA (spanning * Amp) waardering onder vermelding van het bedrag van de belasting het comfortabel kunt stroom. VA is verwant aan een huis's circuit breaker belasting of een auto's rode lijn. Een vuistregel is dat de UPS-lading mag nooit hoger zijn dan 60 procent van de vermelde VA. UPS makers APC en Triplight beide online tools om gemakkelijk bieden bepalen de juiste eenheid voor individuele behoeften. UPS-grootte kan ook worden bepaald met behulp van een meter of computer etiketten controleren.