Computer Programs to Help Make Anime

Computer Programs to Help Make Anime


Anime is een populaire cartoon genre onder tieners en jonge volwassenen. Zeer populair in Japan, kan anime worden gezien als volledige films of games gespeeld op het computerscherm. Meer dan alleen een eenvoudige tekenfilm, creativiteit is grenzeloos als kunstenaars proberen om de envelop duwen op de koeltefactor "". Beurzen zoals Comic Con, anime nog steeds meer populair met fans over de hele wereld. Met de komst van moderne computer grafische toepassingen, kan iedereen met artistieke vaardigheden een onvergetelijke anime karakter maken.

Adobe Illustrator

Dit is een populaire met grafische kunstenaars toepassing. Nadat u hand tekenen schetsen en hen naar de computer scannen, kunt u schets over uw tekeningen in Illustrator maken vector kunst, die kan worden vergroot om te vullen een scherm zonder kwaliteit te verliezen. Het is snel om proces en de kleuren zijn solide en scherp. Logo's zijn ook gemaakt op deze manier.

Adobe Photoshop

Terwijl u kunt maken van een anime karakter met Illustrator en stuur het rechtstreeks naar de toepassing van een animatie, willen sommige mensen hun tekeningen verder ontwikkelen door de integratie van Adobe Photoshop. Met Adobe Photoshop, kunt u arcering technieken toepassen en maak uw anime karakter meer "realistische", of op zijn minst aantrekkelijker, eerder dan platte met effen kleuren.

Adobe Flash

Adobe Flash wordt gebruikt in een breed scala aan projecten, met inbegrip van web- en animatie. Dit is de laatste stap in het creƫren van uw anime als je kunt Regisseer en maken van je personage komen tot leven met deze software. Omdat alle van de software compatibel is, kunt u uw projecten importeren vanuit Adobe Illustrator en Photoshop maken een Flash-gebaseerde film en elk spel met uw anime karakters.