Compaq Presario V5000 specificaties 1

Computers, met name laptops, zijn niet "one-size-fits-all" modellen. De Compaq Presario V5000 zit te zakboekje computer die voldoet aan de eisen van wat de meeste consumenten in een personal computer in termen van snelheid, grootte en prijs verlangen. De V5000 is ontworpen als de perfecte pasvorm voor de persoon die wil genieten van fotografie, digitale entertainment en werk-gerelateerde taken waarbij word-documenten en spreadsheets.

SnelheidProcessors berekenen de instructies bij de computer.


De snelheid van een computer analyseren door het controleren van de snelheid van niet alleen de processor maar hoeveel geheugen het bevat ook. Samen kan de AMD Turion 64-bits processor die met een frequentie van 2,2 Ghz werkt in combinatie met de 256 megabyte van RAM van de DDR1 op een frequentie van 333 Mhz. Upgrades op de basis modellen worden ondersteund voor een totaal van 2 GB aan geheugen.

Ruimte

Compaq Presario V5000 specificaties 1


Harde schijven opslaan de gegevens binnen de PC.


Harde schijven ondersteund binnenkant van de V5000 zijn gebaseerd op de individuele behoeften aangewezen op het moment van de schepping en variëren van 40 GB met een maximum van 120 GB. De grootste ruimte is nodig bij het bewerken of opslaan van vele video's en veel grote afbeeldingen. Surfen op het Web of met behulp van documenten en spreadsheets voornamelijk vereist een kleinere hoeveelheid ruimte om te voldoen aan de fundamentele eisen.

Connectiviteit

Verbinding met het Internet wordt gemaakt mogelijk door het gebruik van een traditionele telefoonlijn met de 56 k-modem met de RJ-11-poort. Een snellere verbinding wordt ondersteund door het gebruik van de RJ-45-netwerkpoort met snelheden van 10/100 MB per seconde. Een draadloze kaart is niet gebouwd in, maar er is een sleuf te plaatsen van een WLAN-apparaat, indien gewenst.

CD- en DVD-stations

Compaq Presario V5000 specificaties 1


DVD-stations kunnen afspelen en schrijven van CDs en DVDs.


Een optische schijf wordt ook ondersteund ongeacht of er heeft de mogelijkheid om te lezen en schrijven van cd's of dvd's voor de nieuwere technologie.

Additional Features

Aandrijven wordt geleverd door de meegeleverde AC-adapter of met de Li-Ion-batterij die wordt geleverd in zowel zes - en 12-cel-opties, afhankelijk van levensduur van de batterij nodig. Luidsprekers geïntegreerd op de Presario output geluid in stereo-indeling. Een geheugenkaartlezer en IEEE 1394 poort lezer is ook beschikbaar op de Presario volledig uitgeruste modellen.