Comodo Internet Security Vs. Firewall

Comodo Internet Security Vs. Firewall


De Comodo Internet Security en Firewall beschermingssystemen te voorkomen dat virussen en malware van uw computer uit te schakelen of vernietigen van uw bestanden. U kunt individueel downloaden Comodo firewall voor elementaire bescherming. Echter, moet u ook overwegen de extra antivirus beveiligingsfuncties aangeboden door Comodo Internet Security.

Comodo Internet Security

Comodo Internet Security is een gebundelde pakket dat uit Comodo Antivirus en Comodo bestaat Firewall. Het pakket bevat ook BOClean, die detecteert en verwijdert spyware, keyloggers en andere malware. Omdat een antivirus programma scannen en andere functies niet gevonden in de firewall biedt, moet u over het algemeen downloaden Geïnterneerde zekerheidstelling voor meer uitgebreide bescherming. Echter, als u liever een ander antivirus, kan u wilt gebruiken alleen de firewall van Comodo en paar het met die scheiden antivirus software. Op het moment van publicatie, kunt u de fundamentele Comodo Internet Security en de firewall en antivirus van de website van de vennootschap kostenloos downloaden.

Firewall

De gratis Comodo Firewall werkt om zich te ontdoen van virussen en malware voordat ze op uw computer. Het maakt gebruik van een standaard weigeren beschermingssysteem, die een lijst heeft van meer dan 2 miljoen programma's bekend veilig te zijn. Wanneer een programma probeert te installeren zichzelf op uw computer, ontkent de firewall toegang als het programma niet op de lijst is.

De beperking van firewalls ligt in het feit dat deze programma's niet scannen wat er al op uw computer. Bijvoorbeeld, zelfs als Comodo Firewall u voor een mogelijk virus waarschuwt, kan u per ongeluk denken het is veilig en laat het door op uw computer. In dat geval niet meer de firewall verwijderen. Zo, als u downloaden en alleen Comodo Firewall gebruiken, zul je alleen dat een schot op het stoppen van een aanval van het virus.

Comodo Antivirus

Het voordeel van het gebruik van het volledige Comodo Internet Security product is dat het antivirusprogramma een extra laag van bescherming voegt. Als een firewall blokkeert dit programma sommige virussen voordat ze uw computer infecteren. Het kan echter ook scannen uw computer en verwijdert virussen, malware en spyware programma's. Van het programma cloud-gebaseerde antivirus scannen detecteert en verwijdert virussen zelfs voordat u volledig virusdefinities te actualiseren. De cloud-gebaseerde gedragsanalyse detecteert ook nieuwe malware. Het maakt gebruik van automatische sandbox-technologie voor quarantaine virussen voor verwijdering.

Betaalde opties

Comodo Internet Security Pro heeft dezelfde firewall en antivirus programma als de gratis versie. De proversie heeft echter GeekBuddy, die is externe technische ondersteuning van een technicus. De technicus toegang tot uw computer op afstand om computerproblemen te verhelpen voor u. De proversie heeft ook een garantie voor $500 die niet is opgenomen in de gratis versie. Als uw computer is geïnfecteerd, zal Comodo fix it voor u. Als de schade niet worden opgelost door het bedrijf, zal het betalen tot $500 om te hebben vastgesteld door een technicus gecertificeerd door Comodo. Met de Complete versie krijgt u ook TrustConnect, waarmee u een veilige verbinding tot stand brengen bij het gebruik van Wi-Fi internetaansluiting, en online back-ups van uw gegevens. Op het moment van publicatie is de prijs van Comodo Internet Security Pro ongeveer $50 per jaar. De prijs van Internet Security volledig is ongeveer $70 per jaar. Beide betaalde versies hebben ondersteuning voor maximaal drie computers. Alle prijzen zijn op het moment van deze publicatie.