Commentaar Vs. kamerbreed op Facebook

Facebook gebruikers een aantal manieren om te communiceren met elkaar, in het algemeen en over specifieke onderwerpen. Bij het plaatsen van een bericht op Facebook, hebben gebruikers vier primaire vervoermiddel doen, buiten toepassing specifieke berichten. Het gaat hierbij om commentaren, posting op een muur, kamerbreed gesprek en een prive-bericht te verzenden. Elk van deze posten werken op dezelfde manier, maar zijn inherent verschillende met betrekking tot wat ze over zijn en wie ze kan zien.

Opmerkingen

Wanneer een Facebook gebruiker iets, van een link naar een foto om zelfs een eenvoudige statusupdate berichten, kunnen vrienden reageren. Een opmerking is een korte notitie over een specifieke functie, en zal draad uit die post. Facebook vrienden kunnen toevoegen deze toelichting op geven een bijzondere kijk op de post, stel vragen, of eigenlijk zeggen wat ze willen. Opmerkingen zijn meestal openbare, en enige vrienden kunnen commentaar posten.

Muur

De muur is een soort digitale bord, toestaand gebruikers om te posten van inhoud. Een Facebook-gebruiker kan links, video's, foto's en andere inhoud op hun muur of op een vriend wall posten. De posten kunnen worden gereageerd op door een vriend van de eigenaar van de muur, en zijn over het algemeen openbaar, hoewel privacy beperkingen kunnen worden ingesteld op het beperken van zichtbaarheid met alleen vrienden, of bepaalde personen.

Kamerbreed boeken

Wall-to-Wall plaatsen werkt iets als een gesprek, waar een gebruiker een bericht op een vriend wall posten. Geadresseerde van het bericht kunt het bericht vervolgens beantwoorden met het antwoord op de oorspronkelijke affiche muur wordt geplaatst. Berichten er worden voortdurend uitgewisseld heen en weer van een muur naar de volgende, totdat beide gebruikers terbeschikkingstelling stoppen. Deze posten, zoals andere wall posten, kunnen worden beperkt met verschillende niveaus van de persoonlijke levenssfeer.

Privebericht

Privéberichten staan los van de muur geheel en rechtstreeks worden verzonden van de ene gebruiker naar de in-dozen van alle vermelde geadresseerden. Links, afbeeldingen en andere inhoud kunnen worden toegevoegd aan het bericht als bijlage. Deze berichten kunnen worden verzonden naar meer dan één gebruiker, die allen kan antwoorden. Antwoorden draad uit het oorspronkelijke bericht, en worden rechtstreeks verzonden naar de in-box. Privéberichten kunnen alleen worden gezien door degenen die zijn verzenden of ontvangen van hen.