Chrome op verschillende Computers synchroniseren

Chrome op verschillende Computers synchroniseren


Webbrowsers geƫvolueerd tot ver buiten hun basisfunctie van het weergeven van websites; Zij bieden nu alle soorten media-ervaringen, add-ons om uw browsen en zelfs thema's die van het programma uiterlijk aanpassen. Als u de instelling van een lange tijd heb doorgebracht op Google Chrome gewoon de manier waarop u bevalt, u waarschijnlijk niet wilt besteden evenveel tijd krijgen van het instellen op een andere machine. Dat is wat van Chrome sync-functie is voor: het houdt uw ervaring consistent over veelvoudige computers, en het duurt slechts een paar minuten te doorlopen.

Instructies

Eerste installatie

1

Open Chrome als het nog niet geopend is. Klik op de knop "Start" en beginnen met het typen van 'Google Chrome' in het zoekvak; Klik vervolgens op het programma wanneer het wordt weergegeven in de resultaten.

2

Klik op de moersleutelpictogram in de buurt van de hoogste-juiste hoek van de Chrome-venster.

3

Klik op 'Opties' en selecteer vervolgens het tabblad 'Persoonlijke items' in de linkerkant van de webpagina.

4

Klik op "Synchronisatie instellen" in de sectie "Sync".

5

Typ in uw gebruikersnaam en wachtwoord in het dialoogvenster dat verschijnt; Klik vervolgens op "Aanmelden."

6

Selecteer de opties die u wilt synchroniseren, of selecteer "Sync alles" in het drop-down menu.

7

Kies de optie codering die u liever voor het synchroniseren van wachtwoorden. U kunt de standaardoptie voor het wachtwoord voor uw eigen Google-account, of u kunt selecteren "Kies mijn eigen passphrase" en maak een nieuwe. Als u niet 'Wachtwoorden' hebt geselecteerd in de voorkeuren voor sync, dan maakt het niet uit welke optie kiest u hier.

8

Klik op 'OK'.

Ingesteld op andere Computers

9

Open Google Chrome op de volgende computer die u wilt synchroniseren en ga naar het tabblad 'Persoonlijke items' in Chrome's 'opties'.

10

Klik op "Set up sync," typt in uw Google-gebruikersnaam en wachtwoord, en klik vervolgens op "Aanmelden."

11

Klik op "OK" om te bevestigen dat u wilt synchroniseren van Chrome op deze computer met de synchronisatieopties die u eerder hebt geselecteerd. Als u ervoor een nieuwe wachtwoord om uw wachtwoorden te coderen kiest, zal Chrome prompt u voor het.

12

Wacht tot de synchronisatieprocedure te voltooien. Chroom wordt een melding weergegeven wanneer het heeft gedaan synchroniseren.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt altijd uw synchronisatie-instellingen later wijzigen door te klikken op "Aanpassen" in het tabblad "Personal Stuff".