Charme-grootte foto's afdrukken

Een aangepaste foto om te verschijnen binnen een charme of medaillon af te drukken, kunnen een waardevolle toevoeging aan een cadeau voor een geliefde. Microsoft Windows 7 komt voorgeladen met alle tools die nodig zijn om het formaat van een digitaal beeld, dus het in de charme van foto ruimte passen zal. Na de afbeelding vergroten/verkleinen en op te slaan op de harde schijf, kunt Windows 7 ook een kopie van de afbeelding afdrukken met behoud van de nieuwe grootte.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op een afbeeldingsbestand van de harde schijf en kies "Eigenschappen" uit het menu dat verschijnt. Klik vervolgens op het tabblad "Geavanceerd" om de DPI of dots per inch instelling voor dat specifieke beeld.

2

Gebruik een meetlint of een liniaal om de grootte van de ruimte van de foto binnen de charme of medaillon meten. Meet de ruimte in inches.

3

Gebruik een online afbeelding formaat conversietool beschikbaar van websites zoals veiling reparatie, Mystic-nachten of Meili Studios. Selecteer de afbeelding DPI en voer in de charme van breedte en hoogte in inch. Het hulpprogramma voor gegevensconversie weergegeven in pixels de breedte en de hoogte van de charme.

4

Klik met de rechtermuisknop op het image-bestand van de vaste schijf en selecteer 'Bewerken' in het menu te openen van de afbeelding in Paint. Selecteer het tabblad "Start" op de bovenkant van het scherm en klik op de knop "Resize".

5

Schakel het selectievakje "Hoogte-breedteverhouding behouden". Voer vervolgens het vak Breedte of hoogte van de charme in het op de juiste manier gelabelde vak. Verf zal automatisch doorvoeren in het andere vak met de juiste waarde. Zorg ervoor dat u de breedte of hoogte invoert in pixels. Klik op de knop "OK" om te voltooien vergroten/verkleinen.

6

Klik op de knop "Paint" en sla de wijzigingen. Vervolgens klikt u nogmaals op de knop "Paint" en selecteer "Afdrukken" in het menu. Klik om te ontketenen naar de vogelhuisje voor "Vullen Frame". Klik op de knop "Afdrukken" als u wilt afdrukken van de afbeelding.

Tips & waarschuwingen

  • Laad uw printer met fotopapier voor de beste resultaten.