Charmante LDS-geschenken

Giften voor leden van de kerk van Jezus Christus van de heiligen der laatste dagen hoeft niet duur te zijn of fancy. Als met vele geschenken is het vaak de gedachte en sentiment dat is het belangrijkste element, zodat het kiezen van een charmante cadeau met een diepere betekenis is een van de beste manieren om te gaan in het oppakken van een gift voor een LDS vriend of familielid. Er is een grote verscheidenheid van LDS-themed geschenken beschikbaar op het Web en in de winkels.

RWH ringen

RWH is kort voor de uitdrukking "Return with Honor." Deze zin is een dagelijkse herinnering aan de leden van de LDS kerk te houden aan hun waarden en doen ze het beste op een dagelijkse basis kunnen. Een ring met "RWH" of "Terug met eer" is een geweldig cadeau, want het biedt een dagelijkse herinnering van een van de kern van overtuigingen van de kerk. Deze ringen kunnen zijn verkrijgbaar in een waaier van kosten en vrij eenvoudig en duidelijk, indien gewenst.

Schrift gevallen en bakken

Bestuderen van de Schriften is belangrijk om de LDS-leden evenals reiken aan nieuwe mensen en spreken over het geloof van de kerk. Dit vereist beoefenaars te besteden veel tijd uitvoeren van hun Schrift en andere materialen, zodat een aanvraag of tote voor hun voorraden een geweldige manier is om nieuwe leden aan de kerk verwelkomen. Een totalisator maakt ruimte voor materiaal voor de kerk, terwijl een geval de Schriften past.

Kettingen

Als u over een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag of vakantie denkt, is een LDS-themed ketting vaak een goede plek om te beginnen. Ze zijn beschikbaar in vele vormen, materialen en ontwerpen, maar voor het grootste deel voorzien van een soort herinnering of verwijzing naar de kerk. Kijk voor kettingen met de CTR, wat voor kiezen het recht staat; verwijzingen naar de belangrijke schrift, of beelden die de kern van overtuigingen weerspiegelen.