Cartoon Photoshop Tutorial

Cartoon Photoshop Tutorial


Het Internet is gevuld met geanimeerde avatars, logo's en lange tekenfilms Gepost naar online sites zoals YouTube dansen. Als u willen zou tot stand brengen van een geanimeerde korte u eigen, kunt Photoshop doen. Photoshop CS3 en latere versies van Photoshop hebben een ingebouwde animatie-functie waarmee gebruikers om echt professioneel ogende animaties of eenvoudige degenen voor hun eigen vermaak te maken. Maar om de animatie te maken in Photoshop, je moet houden van dingen georganiseerd. Naamgeving van uw delen en volgen een consistente workflow is essentieel voor het proces.

Instellen van uw beeldverhaal

Open Photoshop en maak een nieuwe Photoshop-document, maken de grootte en resolutie wat je nodig hebt voor je project. De achtergrond transparant te maken en klik op 'OK'.

Vervolgens moet u de afzonderlijke delen van uw beeldverhaal maken. Start met behulp van het gereedschap "Vorm" of "Pen" maken van de gevulde romp van je personage. Maken van de verschillende lichaam delen licht verschillende kleuren, en ga dan naar het deelvenster 'Lagen' Selecteer de 'Blending Options"en de toepassing van een"Stroke". Maak op afzonderlijke lagen, elk lichaamsdeel dat u wilt gebruiken.

Hoe eenvoudiger uw stripfiguur, zal u minder lagen. Als een lichaamsdeel (bijvoorbeeld een arm) wordt verondersteld te zijn achter een ander deel (zoals de romp), vervolgens verplaatsen die laag onder het andere in het deelvenster "Laag". Als u deze nieuwe onderdelen en lagen maken, zorg ervoor dat u klik op de naam van de laag en hernoem het voor het hoofdgedeelte (dat wil zeggen rarm, tijdens, mond, romp).

Groepen maken

Zodra u alle lichaamsdelen genoemd hebt, selecteert u alle lagen, ga naar het menu "Layers" en selecteer "Groep lagen." Hierdoor ontstaat een groepsmap in het "laag Panel." Naam van deze groep 'Master Copy'. Nu Dupliceer de groep 3 keer (het aantal is optioneel, als een hoger getal geeft je vloeiender beweging). Naam van het eerste exemplaar "frame 1", en de anderen "frame 2" en "frame 3." De "Master Copy" laag vergrendelen en verbergen. De andere drie groepen zo goed verbergen.

Beweging creëren

Cartoon Photoshop Tutorial


Unhide de laaggroep "frame 1", met de rechtermuisknop op en kies Groep opheffen. Selecteer een lichaam deel laag die u wilt verplaatsen en gebruik de wol van de beweging en de "Edit," "Transformatie", "Draaien" functie voor het verplaatsen van het lichaamsdeel. Bijvoorbeeld, u de laag "rarm", het centrale draaipunt te verplaatsen naar de schouder en de arm op de schouder draaien. Houd er rekening mee dat eventuele bijbehorende lichaamsdelen, zoals handen, moet ook worden verplaatst. U kunt ook de "Transformatie" tools om te veranderen van de grootte of de vorm van een onderdeel, zoals de mond. Nadat u klaar bent met het verplaatsen van lichaamsdelen, selecteer "Laag" en klik op "Merge Visible." Verberg de nieuwe laag.

Herhaal dit proces met elk van de andere twee frame-groepen, maken twee andere tussentijdse motie stelt dat u vervolgens samenvoegen met enkele lagen. U wilt eindigen met één frame (of laag) die laat een deel op rust, een ander dat het halverwege haar doelstelling toont, en tot slot een waarin het definitieve standpunt. Selecteer vervolgens "Venster" en "Animatie." De tijdlijn wordt weergegeven aan de onderkant. Klik op de dropdown menu in de rechterbovenhoek en selecteer "Frames maken van lagen." En thats it. Selecteer "File" en "Opslaan voor Web en apparaten." Opslaan als een GIF.