Canon Copier problemen

Canon Copier problemen


Canon copiers behoren tot de meest voorkomende fotokopie machines beschikbaar op de markt. Ze staan bekend om hun betaalbaarheid en levering van fotokopieën van de kwaliteit van afgedrukte pagina's, en hierdoor hebben ze zijn gebruikt in verschillende business en office inrichtingen. Zoals de meeste kopieerapparaten, Canon copiers hebben ook hun eigen problemen en tegenslagen, maar deze kunnen gemakkelijk worden vastgesteld zodra ze naar behoren worden gediagnosticeerd.

Kwesties

Onder de meest prominente problemen met Canon copiers is wanneer de machine volledig zwart of wit kopieën produceert. De meeste gebruikers de neiging te denken dat het probleem bij een lege inktcassette of tonercassette ligt. Als dat het geval was, dan ze zou nog steeds exemplaren ontvangt, maar de prints zou ofwel er zijn geen onnodige lijnen of onscherpe beelden. Wanneer de kopieermachine duidelijke witte of helemaal zwart afdrukken produceert, wordt het probleem heeft te maken met de interne delen van de kopieermachine.

Oorzaken

De oorzaken van de productie van zwart of wit afdrukken kunnen worden herleid tot een van de twee wortels: gebroken corona draden of defecte printplaten. Als het kopieerapparaat heeft een grillige circuit board, het levert niet alleen alle-zwarte exemplaren, maar heeft ook een misplaatste licht/donker-schuif die handmatig worden aangepast moet om het produceren van kwaliteit prints.

Diagnostische gegevens

U kunt het oplossen van de problemen in verband met Canon copiers door het doen van een snelle controle om te zien waar het probleem ligt. Als u intermitterende zwarte afdrukken ondervindt, zie als de bias lampen tijdens het afdrukken inschakelen. Deze bestaan uit kleine lampen op het onderste gedeelte van de kopieermachine trommel, waar de overdracht corona is. De lampen moeten worden niet zijn ontstoken wanneer continu zwarte exemplaren worden geproduceerd. Defecte printplaten, ondertussen kan gediagnosticeerd worden wanneer je de cover van de top-down van de machine te produceren van kwaliteit, geen lege prenten slam.

Reparatie

Bij de vaststelling van Canon copier onderwerpen met betrekking tot gebroken overdracht coronas en draden van de corona, is de enige oplossing om de problematische onderdelen vervangen door nieuwe, als ze niet langer kan functie naar behoren. Ondertussen kunt u bieden een quick-fix voor printplaat problemen door het aanpassen van de spanning van de machine door een hogere inkeping. Hierdoor kan de bevoegdheid tot het afgeven van meer trillingen, waardoor op zijn beurt de kopieermachine om normaal te functioneren. U kunt ook proberen om de toner wiel bias spanning. Één van beide manier, u in wezen geeft de machine een beter schudden om het normaal functioneren.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw Canon copier loopt goed en soepel op alle tijden, is het het beste het toner en inkt niveaus om regelmatig te controleren. Morsen van vloeistoffen en het residu in de machine kan de draden van de corona te vies, dus leidt tot een vernederende kwaliteit afdrukken. Vermijd ook hoge impact dichtslaan van de top-down-dekking, zodat de printplaat van de kopieermachine niet zal worden geschokt en uiteindelijk storing.