Can You Put een LaCie-Drive in een PC-toren?

Can You Put een LaCie-Drive in een PC-toren?


LaCie, een Oregon-gebaseerde bedrijf dat werd in 1995, onderdeel van de Franse firma Electronique d2 markten externe harde schijven en andere randapparatuur. Veel van haar producten beschikken over zaken gemaakt door bekende industrieel ontwerpers, met inbegrip van Philippe Starck en Neil Poulton. Binnen hun slanke exterieurs, echter deze producten gebruiken standaard harde schijven en optische-drive mechanismen.

Verpakte stations

Wanneer u koopt een harde schijf of optische station dat vooraf geïnstalleerd in een exterieur geval, dekt uw garantie de combinatie van de twee. Tenzij u een product waarvan fabrikant bepaalt het merk en model van mechanisme dat uw product bevat koopt, is het wellicht niet mogelijk om precies wat je hebt gekocht zonder opening van de zaak om een blik te nemen. Afhankelijk van de voorwaarden van uw garantie, echter kan de zaken om te bekijken of verwijderen van het mechanisme binnen openen ongeldig maken uw dekking.

LaCie-producten

De productlijnen van LaCie onderscheiden zich op basis van de esthetiek van hun zaken, evenals hun capaciteiten en andere prestatiecriteria. In het vennootschappelijk beginjaren, creatieve professionals domineerde de consument basis. LaCie's focus op het opbouwen van esthetisch stijlvolle producten die opzettelijk er anders dan concurrerende aanbod uitzien trok de aandacht van Apple Inc., die ingehuurd LaCie om te bouwen van externe schijven die verkocht onder de naam Apple en later uitgenodigd het bedrijf haar waren in Apples netwerk van winkels verkopen.

Garantie overwegingen

Als u eigenaar bent van een LaCie-branded station dat u draaien in een interne drive overweegt, begint uw besluitvorming met uw garantie. Zodra u het mechanisme werken uit de behandelde zaken ophaalt, u een resterende looptijd van de garantie ongeldig en verliest het recht op het aanvragen van een vervanging bij LaCie in het geval van mechanische storing. Controleer uw handleiding en uw verkoop ontvangst om te bepalen of u dekking links, en beslissen of herbestemming van uw station matters meer aan uw dan uw garantie.

Compatibiliteit

Zodra u uw LaCie-drive transactieprobleem en het soort mechanisme bepalen bevat het, kunt u bepalen hoe en of hergebruiken van de schijf in uw PC-toren. Controleer eerst of de grootte van de schijf. Een station dat is ontworpen voor mobiel gebruik waarschijnlijk is gebaseerd op een mechanisme dat niet de juiste maat voor gebruik in een desktop drive bay. Als het een harde schijf die gebruikmaakt van een IDE-interface en SATA-aansluitingen heeft alleen betrekking op uw PC, kan u niet kunnen transplantatie van het mechanisme op uw PC. Als de aansluitingen overeenkomen, kunt u de specificaties voor het station op de website van de fabrikant opzoeken en bepalen wat de beste manier om het te gebruiken. Ook als uw transportcase ruimte voor een optische schijf, controleert u of dat uw besturingssysteem ondersteunt het voordat u probeert te gebruiken als een interne schijf.