"Call of Duty 4: MP" voort Vergezicht wordt niet afgespeeld

"Call of Duty 4: Modern Warfare" is een hoge resolutie first person shooter computerspel. Deze afbeeldingen-zware spel kan gespeeld worden in gokkenconsoles, alsmede op uw personal computer. Als u het besturingssysteem Windows Vista gebruikt, kunt u geconfronteerd problemen met dit spel. Hoewel er een aantal redenen waarom u misschien een probleem kunnen, kunt u het oplossen. Bepaalde problemen met "Noemen van Duty 4: Modern Warfare" hebben niets te maken met Windows Vista.

Instructies

1

Raadpleeg de systeemspecificaties van uw computer en zorg ervoor dat ze overeenkomen met of overtreffen de minimale specificaties vermeld op de achterkant van het spel van de CD-ROM dekking. Als ze niet overeenkomen met de specificaties, kunt u overwegen uw computer upgraden naar een nieuwer model. Het kan ook het probleem oplossen als u uw RAM verhogen en/of upgrade uitvoeren voor uw videokaart.

2

De bestaande kopie van het spel met een nieuwe uit te wisselen als u de volgende foutmelding ontvangt: "Call of Duty 4 installatiefout 1305." Het betekent dat je bepaalde spel is beschadigd.

3

Windows Vista Firewall uitschakelen als u een foutenmelding zeggend dat een time-out voor uw verbinding met de server wordt weergegeven. Klik op het menu Start en selecteer "Configuratiescherm". Klik op "Klassieke weergave". Dubbelklik op "Windows Firewall". Klik op de 'Uitzonderingen' tab. controleren "Call of Duty 4: Modern Warfare." Klik op "Apply" en vervolgens op 'OK'.

4

De ingebouwde geluidskaart tijdelijk uit te schakelen. Als een Vista-gebruiker, kunt u geconfronteerd problemen gebruik dit spel van "multi-speler" modus op uw geluidskaart. Klik op het menu Start en selecteer "Uitvoeren..." Typ 'devmgmt.msc' en druk op "Enter" toets. Dit zal start de Device Manager. Vouw "geluid, video en spelletjes." Klik met de rechtermuisknop op de geluidskaart en uitgezocht "Ontredderen".