CAD-bestanden converteren naar PDF-bestanden

AutoCAD is een programma van het ontwerp en de documentatie gepubliceerd door AutoDesk Inc. bestanden worden opgeslagen in een verscheidenheid van formaten, maar de meest gebruikte zijn DWG, DXF en .dwf. Als u uw AutoCAD-tekeningen delen met andere gebruikers wilt, is een manier om dit te doen om ze te converteren naar PDF.

Instructies

1

Download en installeer AutoDWG PDF Converter (zie bronnen). Dit programma ondersteunt conversie van AutoCAD-bestanden met het bestand extensies DWG, DXF en .dwf naar PDF.

2

Start AutoDWG PDF Converter. Klik op "Toevoegen" en selecteer het bestand dat u wilt converteren. Als u omzetten van een hele map willen zou, selecteer het keuzerondje met de naam 'Selecteer A map omzetten' en klik op "Bladeren" om te selecteren de map die u wilt converteren. Klik op "Next."

3

De uitvoeropties instellen U kunt de opties van het grootte, kwaliteit en kleur van de afgewerkte PDF. U kunt ook meerdere bestanden combineren tot één PDF-bestand.

4

Klik op "Volgende" opnieuw wilt instellen van de breedte van de afzonderlijke pen kleuren of laat ze als standaard.

5

Klik op "Volgende" en klik op "Bladeren" om de locatie op te slaan uw PDF-bestand te selecteren. Klik op "Next" om door te gaan.

6

Klik op "Convert nu!" om uw bestand te converteren naar PDF. Nadat het proces is voltooid, klikt u op "Finish" om het programma te sluiten.