Cache Database Vs. relationele Database

Cache Database Vs. relationele Database


Het merendeel van de informatie die u op een webpagina weergeven wordt geleverd aan u uit een database. Er bestaan veel verschillende soorten databasemodellen, zoals cache en relationele databases.

Cache

Cache is een kleinschalige opslagmechanisme. Veel van de gegevens die worden weergegeven via het Internet worden herhaald. Om te versnellen laadtijden en verbeteren van de algehele beleving voor gebruikers, worden gegevens die kunnen worden hergebruikt opgeslagen in het cache-geheugen.

RDBMS

Relationele Database managementsysteem, of RDBMS, is een manier om de back-enddatabase, die beschikt over de meerderheid van de informatie die is ontvangen via een toepassing. Dit is een alternatieve methode voor het gebruik van een ontwerp van één tabel. Kopen met behulp van meerdere verwante tabellen, kunt u dezelfde set informatie weergeven in een verscheidenheid van verschillende manieren.

Cache Vs. RDBMS

Cache en RDBMS zijn twee volledig verschillende items gebruikt voor zeer uiteenlopende doeleinden. Cache wordt gebruikt voor het versnellen van de informatie die wordt weergegeven door de opslag van kleine hoeveelheden van herhaalde gegevens, terwijl RDBMS wordt gebruikt om grote hoeveelheden gegevens op verschillende manieren weer te geven.