Breedband kaarten die op het platteland werken

Breedband kaarten die op het platteland werken


Hoewel breedband kaarten kunnen worden gebruikt door iedereen op zoek naar een draagbare internetverbinding, kunnen zij de enige optie voor weetje-vaart aansluitbaarheid voor bewoners in landelijke gebieden. Kabel Internet en digitale abonneelijnen (DSL) zijn vaak online beschikbaar in beperkte gedeelten van plattelandsgebieden als gevolg van de hoge kosten van installatie. Breedband kaarten bieden een alternatief voor de ouderwetse inbel-methode van internetconnectiviteit voor omwonenden buiten de gebieden van stads- of voorstadsreizigersdiensten.

Breedband kaarten

Breedband kaarten zijn draadloze gegevens-enabled plug-in apparaten die werken via een USB-poort of -kaartsleuf op een laptop of PC. De functie van de kaarten via een mobiele verbinding. Hebt u geen toegang tot cel service, zal een breedbandkaart niet werken. Sommige mobiele providers vereisen een service contract en activering fee Internet om toegang te krijgen bij de aanschaf van een breedbandkaart. Alle mobiele signalen zijn niet gelijk gemaakt. Vóór de aankoop van een breedbandkaart van elke provider, krijgen garanties dat de kaart op uw adres werken zal of kunt u het apparaat voor een terugbetaling terugkeren. Op elk gewenst moment cellulaire dienst wordt onderbroken wegens weer of cellulaire toren moeilijkheden, zult niet kunnen om online met een USB-modem of een breedbandkaart. Hoewel veel mobiele bedrijven breedband kaarten bieden, hebben slechts een select groepje een netwerk waarin de dienst in landelijke gebieden.

AT & T

Het netwerk van AT & T biedt uitgebreide mobiele dekking in landelijke gebieden. De sterkte van het signaal moet verbinding met het Internet is daarom voldoende om te dienen van de plattelandsbewoners. AT & T biedt meerdere breedband kaarten van verschillende sterkte niveaus en prijzen. De kaarten gebruik maken van het bestaande draadloze cellulaire bedrijfsnetwerk om internettoegang te krijgen. Kaarten gewoon aansluiten op een laptop of desktop computer de USB-poort. U kunt online krijgen vanaf elke locatie waar een cel signaal is sterk genoeg om verbinding te maken. De snelheid van uw verbinding, is afhankelijk van signaalsterkte, online verkeer en laptop mogelijkheden. Hoewel een account moet worden geopend met AT & T om gebruik te maken van de dienst, er is geen limiet aan het aantal uren dat u online kunt zijn. De AT & T communicatiemanager software wordt geleverd bij een apparaat USBConnect en begeleidt de gebruiker door de installatie en probleemoplossing proces.

Verizon Wireless

De Verizon-netwerk biedt cellulaire dienst in afgelegen gebieden waar DSL-verbinding niet beschikbaar is. Verizon biedt zowel een breedbandkaart voor personal computer en een compacte USB modulator-demodulator voor Geïnterneerde aansluitbaarheid. De plug-and-play-apparaten beschikken over een account met Verizon en een bruikbare cellulaire signaal om te surfen op het Internet. Mobiele breedband plannen verbinden via de advertentie van Verizon 3G cellulaire netwerk. Het bedrijf biedt meerdere maandelijkse toegang plannen, elk met specifieke gegevens uitkering maxima. Een prepaid mobiele breedband plan kan worden gekocht door de dag, week of maand. De snelheid van uw Internet-verbinding wordt bepaald door zowel de sterkte van de cellulaire signaal in uw locatie en de mogelijkheden van de computer die u gebruikt. Installatiesoftware wordt geleverd bij Verizon mobiele breedbandapparaten.