Branden van HD Double Layer DVD's

Branden van HD-media naar een dubbellaagse DVD is een relatief eenvoudig concept te begrijpen en te voltooien. Maar hoewel dubbellaagse DVD's worden steeds populairder, blijven ze duur. Het is belangrijk te begrijpen genoeg over het branden van dubbellaags DVD's Voorkom dure fouten in termen van zowel tijd als geld.

Media preparaten

Bepaal eerst of de HD-bestand eigenlijk op een dual-layer DVD past. Standaardcapaciteit voor dubbellaagse DVD is 8,5 GB. Controleer de grootte van het bestand in Windows met de rechtermuisknop op het, en selecteer 'Eigenschappen'.

Selecteren van een schijf-Media

Dubbellaags DVD's hebben een eenvoudig ontwerp, maar er zijn verschillende gradaties van kwaliteit als het gaat om hun productie. Kies een fabrikant met een reputatie voor kwaliteitsproducten. Gerespecteerde fabrikanten van tweevoudig-stratum DVD media omvatten Memorex, Sony en Verbatim.

Brandsoftware en proces

Omgaan met de dubbel-laag DVD door haar edges; olie uit de vingers beschadigen brandende zijde. Media-software voor het branden door uitgevers zoals Roxio en Nero bieden een overvloed aan functies en ondersteuning voor klanten.

Het bestand branden

Zodra de dubbellaags DVD is opgesteld voor het branden, en de media-branden software is geladen, is het tijd om te beginnen het bestand kopiƫren proces. Navigeer naar het bestand HD wanneer daarom wordt gevraagd en klik op de knop "Branden". Meer geavanceerde gebruikers kunnen willen veranderen van specifieke instellingen zoals de brandsnelheid Finaliseer de disc. Deze instellingen zijn bereikbaar onder het menu "Opties" of "Voorkeuren". Wanneer het brandproces voltooid is, verschijnt er een melding.