Bouwen van een WordPress statische Website

Bouwen van een WordPress statische Website
Bouwen van een WordPress statische Website

Installeren van de Wordpress systeem

De eerste stap bij het opzetten van een Wordpress statische website krijgt de Wordpress sytem op uw computer geïnstalleerd. Precies hoe u over het proces gaat, hangt af van uw webhosting-service. Neem contact op met uw web hosting provider help-pagina of bel het nummer van hun hulp. Veel web hosting providers bieden een eenvoudige manier om direct op uw serverruimte geïnstalleerd Wordpress. Als dat niet het geval is, ga naar de pagina van Wordpress.org voor instructies over hoe de Wordpress-software te downloaden.

Kies een thema

Als je Wordpress geïnstalleerd hebt, moet u kiezen een thema dat bij uw statische website past. Iets met kleuren en een ontwerp dat past bij uw doel te kiezen. Ga naar Wordpress.org om weer te geven van een grote database van vrije thema's, of u kunt ook zoeken naar professionele Wordpress thema's wilt zoeken naar andere opties (die u moet betalen voor).

Ontwerpen van uw pagina 's

Om het gebruik van Wordpress als een statische website, die u wilt maken van pagina's in plaats van berichten. Berichten zijn over het algemeen gebruikt om regelmatig bijgewerkt blog content te bieden. Pagina's zijn statisch en zal verschijnen in het bovenste menu van de meeste Wordpress thema's. Binnen uw Wordpress control panel, kies de optie voor "Schrijven een nieuwe pagina". U kunt tekst, afbeeldingen en ingebedde video's en muziek opnemen. Gebruik één pagina voor elke pagina die u uw website publiceren elk wilt als u klaar bent met hen te hebben.

Maak van uw voorpagina

De eenvoudigste manier om een front pagina te maken is om gewoon de "Schrijf een nieuw bericht" optie gebruiken. Op de meeste Wordpress thema's, zal de nieuwste bericht verschijnen op de voorpagina. U kunt dezelfde items opnemen in een bericht dat u in een pagina kunt. Beslissen wat je wilt op uw voorpagina en zetten dat in de post die u maakt. Zorg ervoor dat de post een passende titel, zoals "Welkom" of "Over deze Site" of enige andere inleidende kop aangezien dit wat nieuwe bezoekers zien zijn zal wanneer ze voor het eerst naar uw website komen. Publiceren van uw post en u zal zien verschijnen op uw voorpagina.

Installeer Widgets

Het laatste gedeelte van een Wordpress statische site is de widgets die u op uw zijbalk installeren kunt. Afhankelijk van het thema dat u kiest, hebt u één, twee of zelfs drie sidebars om mee te werken. Ga naar Wordpress.org voor een grote database van beschikbare widgets. Elk zal hebben instructies over hoe te installeren op uw site. Volg de instructies en spelen rond met de plaatsing, zodat u het gewenste uiterlijk krijgt. Wees ervan bewust dat sommige widgets niet werken met sommige thema's, dus installeer hen een voor een tijd en controleer het uiterlijk van uw pagina na het installeren en elkaar activeren. Als u iets verknald in het uiterlijk van uw pagina's of de functie ziet, dan deactiveren de laatste widget u geïnstalleerd en zie of die het oplost.