Bootable Antivirus programma 's

Bootable Antivirus programma 's


Wanneer uw computer is geïnfecteerd met een virus, Trojan of andere malware, is het wellicht niet mogelijk om te verwijderen van de malware via traditionele virus scanner of verwijdermethoden. Een opstartbare antivirusprogramma mogelijk het antwoord. Opstartbare antivirusprogramma's kunnen het automatisch uitvoeren op uw computer door laden voordat het besturingssysteem, die in wezen controle uit alle malware verwijdert. Zodra u uw computer te starten vanaf het cd-rom-station, het antivirusprogramma op de CD kan beginnen scannen en schoonmaken van uw systeem.

Kaspersky Redding schijf

Kaspersky reddingsschijf van Kaspersky Lab is een gratis bootable antivirus programma dat uw systeem op virussen, malware en andere ernstige parasitaire aandoeningen scant. Kaspersky Lab biedt een gratis ""-installatiekopiebestand dat gebruikers van de site van Kaspersky downloaden kunnen. Het bedrijf biedt ook een gratis hulpprogramma waarmee u kunt monteren de ".iso"-bestand naar een CD, waardoor het een bootable CD. De Kaspersky reddingsschijf kunt u verschillende instellingen configureren tijdens het opstarten van het programma, inclusief de mogelijkheid om de acties die u neemt op de gedetecteerde malware, de typen objecten en bestanden die u wilt scannen en scaninstellingen, zoals scannen tijd en andere standaardinstellingen wijzigen.

Avast BART CD

De Avast-BART (Bootable Antivirus en Recovery Tool) bevat verschillende hulpprogramma's voor Systeemherstel naast de nieuwste versie van Avast Antivirus, met inbegrip van een register cleaner, ongewenste bestand remover, schijf checker, gegevens shredder en een module voor het beheer van diensten/drivers. De Avast BART CD kan worden gebruikt op Windows XP, Vista en oudere versies van Windows, zoals Windows 2000 / ME. Deze opstartbare terugwinningshulpmiddel kunt lokale stations op een enkele computer en scannen het kunt doorkruisen het netwerk om te scannen van andere aangesloten schijven. Avast beweert dat de CD BART kunt detecteren en verwijderen van 100 procent van alle "in-the-wild" virussen en wormen (virussen bekend te verspreiden). De Avast BART CD vereist een aankoop van een van beide en de "Beheerder" of "Militair" licentie.

AVG Rescue CD

AVG Rescue CD is dat een gratis tool aangeboden door AVG Technologies dat iedereen kan downloaden. De AVG Rescue CD ondersteunt zowel de nieuwste en oudere versies van Windows-besturingssystemen, met inbegrip van zowel de 32-bits en 64-bits edities van Windows 7, Vista en XP. Het kan ook worden gebruikt op Linux systemen. Het hulpprogramma verwijdert virussen, Trojans, wormen en spyware van uw systeem. Het komt ook met verscheidene andere reiniging nut, met inbegrip van de interface van een bestand manager, register-editor, hulpmiddel van de terugwinning van de harde schijf en een hulpprogramma ping. Het bedrijf biedt een gratis zelfhulp-forum voor gebruikers en video tutorials over hoe u kunt maken en gebruiken van de AVG Rescue CD.

BitDefender Rescue CD

De BitDefender Rescue CD is een gratis virusscanner die controleert voor malware en ernstige infecties op een computer. Standaard, de BitDefender Rescue CD scant en controleert alle harde schijfpartities die worden gedetecteerd. Na het scannen, geeft de virusscanner gebruikers de mogelijkheid om te desinfecteren, verwijderen of de virussen en geïnfecteerde bestanden in quarantaine plaatsen. BitDefender kunt u herstellen en opslaan van bestanden van uw harde schijf op een USB-flashstation voordat u het virusscan uitvoert. De bootable antivirus programma is tevens voorzien van een hulpprogramma voor de opdrachtregel voor geavanceerde gebruikers en voor degenen die moeten handmatig scannen van de harde schijf.