BitDefender Pros & Cons

Als u de aankoop van BitDefender Anti-virus software voor uw personal computer overweegt, zijn belangrijke factoren om te overwegen de voors en tegens op van de software gemakkelijk te installeren, gebruikersinterface, effectiviteit tegen virussen en spyware, en customer support. De eerste versie van BitDefender het softwarebedrijf Softwin, dat gevestigd is in Roemeniƫ, uitgebracht in 2001. Vanaf 2011, heeft Softwin vrijgegeven 13 versies van de anti-virus software.

Installatie

Installeren BitDefender is een "snel en pijnloos" proces, volgens de website beste kopen Antivirus. De anti-virus software omvat een installatiewizard, die gebruikers stap voor stap door de installatie begeleidt en helpt oplossen van problemen. Het installatieproces is snel omdat lage computer Resourcegebruik--in vergelijking met installeren andere anti-virus software--installeren BitDefender vereist. Ook, in tegenstelling tot Norton Anti-virus software, BitDefender is niet laten een spoor van gegevens achter indien u beslist om de software te verwijderen.

Interface

In tegenstelling tot de meeste andere rassen van anti-virus software biedt BitDefender een aanpasbare gebruikersinterface. Aanpassen van de interface kan een gebruiker om te beslissen welk niveau van complexiteit, of eenvoud, hij wil optreden bij het gebruik van BitDefender. In het bijzonder de software maakt het mogelijk voor drie weergaven interface: basic, die de eenvoudigste set opties heeft; intermediair, die toegang tot meer instellingen en functies biedt; en expert, die gebruikers toestaat om alle van de details van de software van de operaties bekijken. Ongeacht welke interface weergave een gebruiker kiest, hij wat hulpmiddelen worden weergegeven door deze te selecteren uit een lijst op van BitDefender belangrijkste dashboard venster kunt aanpassen. De aanpasbare functies van BitDefender de interface maken het "uiterst flexibel," volgens PCMag.com.

Hulpprogramma 's

BitDefender biedt gebruikers met toegang tot hulpmiddelen die vele andere anti-virus software programma's geen bieden. BitDefender bevat bijvoorbeeld een automatische kwetsbaarheid scanner, die helpt om te openbaren problemen zoals zwakke wachtwoorden, zwakke beveiligingsinstellingen en ontbrekende patches voor toepassingen en besturingssystemen. BitDefender biedt ook een chat encryptie tool, die maakt online chatten veiliger.

Detectie effectiviteit

BitDefender biedt beter-dan-gemiddelde resultaten als het gaat om scannen bestanden, e-mailaccounts en webpagina's in real time. Zo goed als Buy Antivirus notities, van de software 96% detectie tarief betekent dat het gemakkelijk met de meerderheid van de malware of kwaadaardige software kampen kan, binnenvalt dat iemands PC. Echter, in vergelijking met andere anti-virus software, BitDefender biedt sub-par resultaten als het gaat om het opsporen van spyware, die is een soort malware die in het geheim van een gebruiker persoonlijke informatie verzamelt, en scareware, dat is rogue security software die betaling vereist voor gedeelte(n) maar verstrekt geen voordeel of functionaliteit. Specifiek, zegt beste kopen Antivirus, BitDefender alleen 77 procent van scareware monsters gedetecteerd tijdens het testen.

Customer Support

In vergelijking met andere anti-virus software biedt BitDefender inferieur klantenondersteuning. Terwijl de software voor e-mail, online chat en telefonische ondersteuning staat, is krijgen naar het werkgebied telefonische-ondersteuning een langdurig proces, waarbij meerdere stappen en registratie velden. Gebruikers kunnen met andere merken van anti-virus software, toegang tot telefonische ondersteuning meer gemakkelijk krijgen.